HCL.HR

Green Hell – Spirits of Amazonia ima datum izlaska prve epizode

Zoran Žalac 20.01.2021.   •   1 komentara


Novo poglavlje preživljavanja u prašumi Green Hella bit će besplatno svim vlasnicima igre krajem ovoga mjeseca.

Kad se spomene preživljavanje u šumi, dosta igrača pomisli na horor igru The Forest. Međutim, ta igra ima više nego pristojnu alternativu zvanu Green Hell i usudio bih se reći da sam u toj igri uživao znatno više nego u Forestu. Definitivno je bila bogatija pričom i više dovršena od Foresta.

Green Hell spominjem iz razloga zato što ta igra uskoro dobiva nove sadržaje. The Spirits of Amazonia bit će ekspanzija koja će igračima pokazati što se dogodilo glavnom liku Jakeu Higginsu prilikom prvog susreta s domorodačkim plemenom u prašumi Amazone. Time ćemo pobliže istražiti priču koja je prethodila onoj glavnoj u samom Green Hellu.

Ekspanzija The Spirits of Amazonia bit će podijeljena na tri epizode, a prva epizoda stiže 28. ovog mjeseca, potvrđeno je novim trailerom. Već ćemo u prvoj epizodi istražiti neka nova područja mape i rješavati zagonetke kako bismo pomogli domorodačkom plemenu.

Ekspanzija će biti besplatna za sve vlasnike igre, a ju nemate u svojoj kolekciji, trenutno ju možete nabaviti na Steamu uz 30% popusta. Verzije za PlayStation 4 te Xbox One konzole još uvijek su u razvoju, ali bismo ih trebali dočekati nekad tijekom 2021.

Komentari (1)

  • maniacx

    21.01.2021 - 18:23

    Vrh!!! Jedva čekam surađivat s ovima…a ne da me vrebaju po prašumi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?