HCL.HR

Mini-avantura Grounded idućeg će mjeseca dobiti demo verziju

Zoran Žalac 22.05.2020.   •   11 komentara


Znamo prvu igru koju ćemo moći zaigrati u sklopu Steam Game Festivala početkom šestog mjeseca. To je Obsidianova minijaturna avantura Grounded.

Od 9. 6. do 14. 6. na Steamu će se održati takozvani Game Festival. Bit će to treći put da se održava taj “događaj” u sklopu kojega igrači mogu na ograničeno vrijeme isprobati igre koje još nisu dostupne, odnosno igre koje tek dolaze. Inače je takvo što do sada bilo rezervirano samo za posjetitelje sajmova kao što su E3 i Gamescom.

Ljetni Game Festival na Steamu trebao bi biti uzbudljiviji nego prethodna dva jer navodno stižu demo verzije nekih značajnijih igara. Potvrđena je prva takva i radi se tu o igri zvanoj Grounded, koju razvija ekipa Obsidian Entertainmenta, zaslužna za prošlogodišnji The Outer Worlds. Grounded je igra u kojoj se klinci smanje na razinu kukaca i moraju preživjeti u vlastitom dvorištu, gradeći utvrdu i istražujući svijet pun mrava, paukova i ostalih vrsta protivnika.

Igra će se u punoj verziji moći igrati kooperativno, ali u demo verziji moći će se isprobati jedino samostalno igranje. I ta demo verzija bit će vremenski ograničena na jedan virtualni dan (unutar igre) pa ju se neće moći igrati dok se ne zasitite – iako će se isti dan moći ponavljati više puta.

Označeno sa: ,

Komentari (11)

  • darkness666

    22.05.2020 - 19:46

    vec treci put gledam puni video i svidja mi se..jedva cekam na xboxsx..poslastica

  • SonOfZeus

    22.05.2020 - 22:24

    Steta talenata u Obsidianu IMO, pogotovo s obzirom na zasicenost trzista sa coop survival igarama.

    • Mr.Nobody

      @SonOfZeus, 22.05.2020 - 23:17

      Igrica ima potencijala …bolje i survival neg da je neki mrtvi battle royal kojeg vise ne mogu smislit…

    • vragec25cro

      @SonOfZeus, 23.05.2020 - 00:09

      Pa skoro svaku(kao i ovu)survival crafting igru možeš igrati co op ili singleplayer.

    • SonOfZeus

      @vragec25cro, 23.05.2020 - 00:24

      Mislim da si me krivo shvatio. Mozes ti i Rust igrat solo, to ne znaci da mu nije poanta da igras sa ekipom. U svakom slucaju je zasiceno trziste survival igara, slicno kao i BR. S obzirom da Obsidian radi odlicne RPG igre, mislim da im je potracen potencijal.

    • vragec25cro

      @SonOfZeus, 23.05.2020 - 03:06

      Zašto?Naprimjer ja ovu igru više očekujem da izađe nego Cyberpunk.Ove godine mi zanimljivo u gejmingy jedino ova igra i izlazak novih konzoli,ostalo sve večinom standardno fifa,pes,cod bez nekih promjena.(sve od ukusa do ukusa,a ove nabrojane ne igram baš).Eventualno bi me još moglo oduševiti ove godine da izađe gta 6 🙂

    • Mr.Nobody

      @vragec25cro, 23.05.2020 - 08:53

      Upravo to sto si rekao , sve je do ukusa… Ja podrzavam survival igre tako cu i ovu podrzati i zaigrati ali kako kaze @SonOfZeus zasiceno je trziste takvih igara isto kao i br … igrici je bitno da dovede nesto inovativno sto ce se ljudima svidjeti pa da se igra uspije probiti … slicna situacija s igrom Darwin project ili kako se vec zvala… igricu sam prvi put vidio kada je Igor izbacio video i mislim da mi je to i zadnji put… igrica je imala nesto potencijala ali kad se ljudima nije svidjela igrica je propala brzo … ova igrica se cini fora …@SonOfZeus nije nista rekao protiv nje nego smatra da je ekipa iz Obsidiana fulala s ovom igrom sto se u jednu ruku i slazem…

    • SonOfZeus

      @vragec25cro, 23.05.2020 - 12:58

      Ne uvjeravam ja tebe da ti se nesto drugo mora svidjeti vise ili da ce ova igra biti losa. Dapace, vjv cu ju i upiknut da igram coop sa curom jer izgleda zanimljivo. Ono sto tvrdim da je steta rpg talenta iz Obsidiana. Isto bi mi bilo zao da Santa Monica radi na BR igri ili CD projekt red odluci izbaicti jos jedan 4 player arena shooter jer nemamo ih dovoljno.

    • Karthasiz

      @SonOfZeus, 25.05.2020 - 19:11

      Nema vise talenata u obsidianu.Otisli su poslije new vegasa i prvog pillarsa.

  • funky0308

    23.05.2020 - 10:58

    Ja ovo jedva cekam.. i ovu igru i Minecraft Dungeon. Zanimljive su obje, a obje mogu s malcem u coopu igrati – super 🙂 . Igre koje bas bas ja cekam su TLOU II, AC Valhalla, Liitle Hope i remaster Mafie (ima ih jos ali ovih sam se sada sjetio). Igram Mafiu II sada, tu novu verziju ali malo je tu promjena pa i nemam bas neki feeling da igram nesto novo tako da se ceka nesto novije, koliko ce igre originalne biti (ove nove) vidjeti cemo, nadam se da hoce.

    • personauser

      @funky0308, 25.05.2020 - 10:29

      Na kojoj platformi igras Mafia II

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?