HCL.HR

Gasi se GHTV usluga u Guitar Hero Live

Zoran Žalac 05.06.2018.   •   1 komentara


Što ste svirali – svirali ste. Zadnji dio Guitar Heroa krajem ove godine ostat će bez svoje mrežne usluge na kojoj se moglo svirati više od stotinjak pjesama.

Guitar Hero Live iz 2015. godine nije u trend uspio vratiti gitarističke igre. Međutim, za pohvalu je bila njegova transformacija iz modela s hrpom DLC-ova prema modelu Guitar Hero TV usluge. U dotičnoj ste mogli svirati na dvjesto i nešto pjesama potpuno besplatno – samo ste morali pustiti igru da vam sama bira redoslijed pjesama, playliste i sl. Ovaj mod također je bio i mod kompetitivnog multiplayera s rang ljestvicama, sustavom napredovanja i sl.

Nažalost, tom veselju uskoro će doći kraj jer se Guitar Hero TV usluga ukida od 01. 12. ove godine. To znači da će se Guitar Hero Live moći svirati samo uz 42 pjesme koje dolaze na samom disku, isključivo u singleplayeru. Za igru koja još nije stara niti tri godine, ovo je pomalo tužno. Međutim, takvo što bilo je za očekivati, u prvom redu zbog malog broja igrača, a drugo zbog toga što Activision za svakog izvođača ima ograničenu licencu koja mu dopušta korištenje njihovih pjesama, odnosno spotova.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • DjokaBA

    05.06.2018 - 12:40

    Kako sam voleo Guitar Hero igre. Kakav su bum ljudi napravili pre desetak godina, neverovatno zabavne igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?