HCL.HR

Hakeri traže način da ožive čitavu Doom franšizu na Nintendo Switch konzoli

Petra Rukav 26.02.2018.   •   1 komentara


Zagriženi fanovi Doom serijala pred sebe su stavili zadatak da neslužbenim putem dovedu 25 godina staru franšizu na prvu hibridnu konzolu iz Nintenda.

Prošle godine, Nintendo nam se izjadao kako bi na svojoj Switch konzoli volio vidjeti više videoigara za zreliju publiku, a led je službeno probio pakleno krvavi Doom prije nekoliko mjeseci. Budući da je fanove ove 25 godina stare franšize takav ishod očarao, mnogi su se zapitali hoće li i drugi naslovi iz serijala oživjeti na hibridnoj konzoli, a neki su tu odgovornost na koncu preuzeli na sebe.

Naime, na Twitteru je prije nekoliko dana objavljena slika Dooma 3 koji se vrti na Nintendo Switchu što nam daje do znanja kako je dugogodišnja misija da originalni Doom oživi na svim mogućim konzolama pokazala određeni napredak.

Svakako, postoji mogućnost da je za ovo djelomično zaslužan id Software koji je još 2011. godine objavio izvorni kod za Doom 3. No, bilo kako bilo gotovo 14 godina stara pucačina uspješno je prenesena na Switch što otvara pitanja kako i kada će se drugi dijelovi serijala moći zaigrati u pokretu.

Komentari (1)

  • vragec25cro

    26.02.2018 - 21:10

    Sve to superal ja i dalje ne kuzimcemu pokretati stare igre na novim konzolama i neznam čemu sve ne.Jeste da su igre bile nekada bolje al nezrebaju nam zato opet te stare igre i razni remasteri i slično.Bolje neke nove igre rade.Probao sam dosta igara koje sam prije obozavao al sad mi više nisu niti pola dobre kako su bile kad sam ih ograo.Prošlost nek ostabe u prošlosti a nama nek daju nove igre i sve če biti super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?