HCL.HR

Barem jedna poznata pucačina neće imati svoj battle royale mod

Zoran Žalac 19.07.2018.   •   4 komentara


Pomama za battle royale tipom igranja već je utjecala na brojne pucačine poznatih serijala, ali Microsoftov Halo neće se povesti za trendom i ubaciti battle royale mod.

Call of Duty i Battlefield serijali ove će godine zajahati val popularnosti zvan battle royale, zajedno s još nekolicinom igara iz žanra pucačina. U ovom trenutku to je totalno očekivan slijed događaja, a ono što nije očekivano jest to da neće baš sve velike pucačine oprobati svoju sreću u battle royale prostoru.

Naime, razvojni tim 343 Industries potvrdio je na nedavnom streamu da njihov Halo Infinite neće imati battle royale mod. Umjesto toga, igra će se uzdati u vlastitu ponudu multiplayer modova, od kojih su neki ujedno i razlog zašto igrači vole ovaj serijal.

Doduše, Halo Infinite imat će neke karakteristike battle royalea u velikoj otvorenoj mapi, ali tu će usporedbe stati. Uostalom, veliki otvoreni svijet kojega će pokretati novi engine bit će korišten primarno za singleplayer kampanju, još jednu stvar koja Halo razlikuje od drugih popularnih pucačina koje ne pridaju toliko pozornosti singleplayeru.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Czar

    19.07.2018 - 11:57

    Uz to nadam se da će kampanja trajati barem duplo od prošlog nastavka(4.5 sata) i da neće bit nužno grindat 450 sati(Besni Đo) da bi se nešto postiglo u multiju…

  • SanKa

    19.07.2018 - 14:46

    kakav je taj halo ? nisam ga nikad igrao jer nisam imao xbox

    • 312AE

      @SanKa, 20.07.2018 - 07:39

      Meni je u coopu bil jako zabavan, e sad priča je nekima super, a nekima… ?No zato je osječaj napucavanjem uvjek bil jako dobar, akcijski gameplay, imaš vozila, mislim da ako voliš sci fi, vrijedi odigrati. No mogle su igre i biti malo mračnije po meni. 1. dio sam igral s frendom na onda novom xboxu i bilo mi je za ono doba, woooow!

  • LastLight92

    20.07.2018 - 12:52

    Hvala nebesima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?