HCL.HR

Hand of Fate dobiva nastavak

Luka Pleša 06.04.2016.   •   1 komentara


Nova oprema, nepredvidljivi protivnici, suputnici-pomagači i još veća potreba za srećom, najavljeni su za Hand of Fate 2, nastavak zanimljive i uspješne kombinacije akcijskog RPG-a i kartaške igre.

hand-of-fate-2

Australski razvojni studio, Bristbane Development, najavio je da će njihova vrlo uspješna i dobro primljena igra, Hand of Fate, dobiti svoj drugi dio jednostavno nazvan Hand of Fate 2. Nastavak ovog neobičnog spoja akcijskog RPG-a, strategije i kartaške igre trebao bi izaći za Windowse, Mac i Linux u prvom kvartalu 2017. godine.

Baš kao i u originalu, u Hand of Fate 2 igrač će morati prevladati iskušenja aktivirana kartama koje dijeli glavni antagonist i narator, a čiju je ulogu u ovom slučaju preuzeo protagonist iz prve igre. HoF 2 obećava nove karte, nove vrste protivnika, novu opremu (koja uključuje dual-wield i two-handed mačeve) te sustav suputnika koji će se boriti uz igrača, a od kojih svaki ima svoju vlastitu priču. Inače, za one koji žele znati više o samim mehanikama igre, HCL je napravio recenziju i video komentar prvog Hand of Fatea.

Još jedna zanimljivost je da je originalni HoF prodan u gotovo dva milijuna primjeraka preko svih platformi na kojima je izašao (PC, Mac, Linux, PS4 i Xbox One), a što je ogroman broj za jedan indie naslov. Također, igra se djelomično financirala preko Kickstartera, što barem za sad, ne izgleda da će biti slučaj s nastavkom.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • DonMate

    06.04.2016 - 20:09

    Nisam igrao prvi dio, ali ovo izgleda zanimljivo 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?