HCL.HR

Hardspace: Shipbreaker uskoro izlazi iz okvira Early Access programa

Stjepan Fikter 13.01.2022.   •   1 komentara


Rastavljanje svemirskih brodova polagano se bliži kraju s testiranjem jer nova nadogradnja donosi završno poglavlje kampanje što znači izlazak 1.0 verzije.

Svi svemirski radnici koji su se zaputili rastavljati napuštene brodove u Hardspace: Shipbreaker, ovog proljeća trebali bi uskoro dobiti treće poglavlje kampanje, koje je ujedno i završetak priče. To također znači kako će igra biti dostupna u 1.0 verziji.

Drugi veliki novitet koji bi trebao stići unutar nove nadogradnje odnosi se na Ship Saving funkcionalnost. U prijevodu, riječ je o mogućnosti snimanja napretka rezuckanja broda kako bi se kasnije moglo nastaviti na lokaciji na kojoj smo objesili rukavice o klin.

Naravno, bit će tu još različitih popravaka, optimizacija i dodatnih poboljšanja stabilnosti igre. Sustav napredovanja će također dobiti svoje balansiranje što bi trebalo dodatno poboljšati iskustvo igranja. Po dolasku nadogradnje sav će napredak biti resetiran pa se može unaprijed pripremiti za gubitak svih zarađenih novčića.

Hardspace: Shipbreaker u planu je i za konzole, no još nije poznato kad će igra stići na druge platforme. Iz razvojnog studija kažu kako dolaskom 1.0 verzije neće prestati raditi na PC verziji nego će igra i dalje dobivati nadogradnje te poboljšanja koja će na kraju biti uključena i u konzolašku verziju.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?