HCL.HR

Helldivers 2 nastavlja širenje demokracije napucavanjem buba po stranom planetu

Zoran Žalac 26.05.2023.   •   2 komentara


Znanstvenofantastična pucačina Helldivers iz 2015. godine dobit će svoj nastavak za PC i PlayStation 5, a glavna novost bit će promjena perspektive u napucavanju.

Davno je još s Nvidijinih servera servera ukradena lista nenajavljenih igara na kojoj se nalazilo ime Helldivers 2. Neko se vrijeme činilo kako od te igre neće biti ništa, ali osam godina nakon izlaska originala najavljeno je kako se vraćamo kooperativnom napucavanju s Helldiversima.

Helldivers 2 najavljen je za PC i PlayStation 5 te donosi sličnu premisu – planet Super Zemlju treba obraniti od najezde insektoidnih bića, takozvanih Terminida. Bube će se moći napucavati u grupi do četvero igrača, a novost će ovoga puta biti ta što napucavanje nije izometrijsko već s kamerom iza leđa lika, odnosno iz trećeg lica.

Helldiversi će na terenu imati tešku artiljeriju i veliki arsenal oružja, no najsnažniji napadi bit će rezervirani za pozivanje pojačanja. Moći ćemo između ostaloga narediti bacanje 500 kilograma teške bombe da bi se raščistio teren. No, treba uvijek paziti gdje se što baca i na što se puca jer će u Helldiversima 2 prijateljska paljba uvijek ostavljati štetu na suborcima.

Datum izlaska za Helldivers 2 za sada nije poznat.

Komentari (2)

  • gajoters

    26.05.2023 - 15:25

    Valjda će biti i druge dvije rase makar bube su najzanimljivije.

  • Mah

    26.05.2023 - 18:48

    Jedinica mi bila odlična, malo teško za naučiti igrati na početku, ali dalje krš i lom hahah sve dok nisam saznao da ako ne platim u igri ne mogu do top oružja. Nije mi to jako smetalo pa mi u sjećanju još uvijek kao odlična

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?