HCL.HR

Hellblade 2 u novoj prezentaciji impresionirao grafikom i ničim drugim

Zoran Žalac 12.06.2023.   •   6 komentara


Ninja Theory je prikazao četiri minute svoje nove igre Senua’s Saga: Hellblade 2, ali u manje atraktivnoj sekvenci bez ikakve akcije.

Od svih igara koje Xbox Studios ima u ponudi, Senua’s Saga: Hellblade 2 vjerojatno izgleda kao jedini naslov koji pomiče granice grafičkog prikaza. I to govorimo već skoro četiri godine jer je toliko prošlo od trenutka kad je igra najavljena. Nažalost, do dan danas od Hellbladea 2 nismo vidjeli nekog konkretnog gameplaya, a to se nije promijenilo ni na jučerašnjoj Xbox prezentaciji.

Hellblade 2 još je jednom prikazao gotovo filmsku kvalitetu prezentacije, ali u kadrovima koji nisu demonstrirali gdje bi igra mogla napredovati u odnosu na prvi dio. Vidjeli smo Senuu kako još jednom razgovara sama sa sobom u prilično bizarnom okruženju, ali bez ikakve akcije ili interaktivnih dijelova prikaz se sveo na običnu cutscenu.

Izgleda to dobro, ponovit ću još jednom, ali to je bilo i očekivano kod ovog nastavka. Prvi je Hellblade bio igra vrlo ograničenog budžeta i već je u toj situaciji imao tada atraktivnu grafiku. Sad kad je Ninja Theory pod palicom Xbox Studiosa, očekivanja su da će igra uz veći budžet evoluirati u ambiciozniji naslov po pitanju gameplaya, a taj dio nikako da vidimo.

Ako ništa, potvrđeno je sada da je Senua’s Saga: Hellblade 2 u planu za 2024. godinu, tako da će biti još prilika da igru prezentiraju na detaljniji način.

Komentari (6)

  • MAJSTOR RINGO

    12.06.2023 - 08:59

    Preko 4 min. Cutscene, pre godinu i kusur koliko se secam imali smo isto. Stvarno to prelepo izgleda, ali to je cutscena, one uvek prelepo izgledaju, tako da ce u gameplayu to izgledati sigurno losije, ako ga uopste vidimo, mozda izbace igru bez ikakvog prethodnog gameplaya🙂

    • Stecajni_upravnik

      @MAJSTOR RINGO, 12.06.2023 - 15:31

      Ja sam vise slusao prezentaciju ove igre, zvukovi su surovi, slicno prvom delu, totalna paranoja😂😂😂

  • Stanc55

    12.06.2023 - 09:16

    Prvi dio je izgledao prelijepo. Tako da ne očekujem ništa manje od drugog dijela. Jedino što mi je igra bila prekratka i kad poloviš dodge i parry mehanike igra mi je postala prelagana i sveukupno je igra trajala prekratko. Tako da bi od dvice htio barem 10h gameplaya možda malo teže protivnike i nek malo prodube taj combat sistem, možda da ubace nekakav bow pa s njim mogu odmah dodati neke nove puzzle elemente.

  • Cone3006

    12.06.2023 - 09:48

    Sa obzirom da je meni prvi dio bio odličan od muzike,grafike,teme i te njene bolesne psihoze.Ne očekujem neki promašaj u drugome dijelu

  • Rick Sanchez

    12.06.2023 - 14:27

    Nisam fanboy nijedne konzole, ali sve skupa jučer (osim starfielda i forze) je izgledalo poprilično loše, a što se tiče ovog ”gameplay” trailera, može ih bit sram.

  • SanKa

    16.06.2023 - 11:34

    stvarno su naporni vise…samo izbacuju cutscenove, daj malo gameplaya. nece nikad izac igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?