HCL.HR

Hitman 2 postao je besplatan uz Starter Pack misiju

Zoran Žalac 27.02.2019.   •   4 komentara


Imamo dobru vijest za sve ljubitelje ćelavog Agenta 47 koji još nisu zaigrali Hitman 2. Prva misija te igre od sada je besplatna za igranje.

Iako Hitman 2 nije bio epizodna igra poput svog prethodnika, razvojni tim IO Interactive ponovno je darežljiv pa dio te igre dijeli besplatno. Od danas tako možete nabaviti Hitman 2 Starter Pack, koji je u suštini “demo verzija” s jednom uključenom misijom.

Misija zvana Nightcall svojevrsni je tutorial za samu igru i odvija se na najmanjoj lokaciji u igri, Hawke’s Bay plaži. Međutim, kao i sve druge misije u Hitmanu, može ju se završiti na mnoštvo različitih načina, a svi ti načini eliminacije bit će vam dostupni i u ovoj besplatnoj verziji. Ako vam se igra svidi i odlučite ju kupiti nakon igranja Starter Packa, ostvareni rezultat bit će vam sačuvan za punu verziju.

Starter Pack je dostupan na sve tri platforme: PC, PlayStation 4 te Xbox One.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • mili1985

    27.02.2019 - 10:18

    Znači, samo je ta misija besplatna? Jer nekako sam iz naslova razumio da je cijela igra besplatna uz starter pack.

  • _Someone_

    27.02.2019 - 11:56

    Da se nadovežem na vijest. Ako imate Hitman 1, moguće je unutar igre redeemati Legacy Pack, koji vam donosi sve levele iz Hitmana 1, prerađene i poboljšane za Hitmana 2. Uz ovaj besplatni starter pack možete dakle besplatno zaigrati i čitavi remaster Hitmana 1. Testirano na PS4, ali pretpostavljam da radi i na ostalim platformama.

  • tomekplejka89

    27.02.2019 - 16:02

    Hitman je odlican…i svakome ga preporucam. Odlican stealth pogotovo na profi razini tezine. Milijun razlicitih nacina (ubojstava) i drugih izazova mijenja cijelu perspektivu. Ako imate plus na ps4 svakako probajte. I ja sam bio na prvu skeptican pa sad vec dva tjedna se ne skidam sa Hitmana.

  • David P

    28.02.2019 - 17:49

    Hvala na informaciji, upravo sam ga skinuo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?