HCL.HR

Hitman će ove godine opljačkati banku

Zoran Žalac 11.04.2019.   •   1 komentara


Do kraja ove godine Hitman 2 dobit će dvije nove misije za igrače koji su kupili Gold izdanje. Jedna od misija odvijat će se u banci.

Danski IO Interactive objavio je plan razvoja dodatnog sadržaja za Hitman 2 u 2019. godini. Od njega će profitirati svi igrači, ali ponajviše oni koji su se pretplatili za bonuse kupnjom Gold ili Silver izdanja igre. Ukratko, svi vlasnici igre dobit će nove kostime, oružja i nove mape za Ghost Mode.

S druge strane, vlasnici Silver i Gold izdanja do ljeta će dobiti novu mapu za Sniper mod (Hantu Port) dok će se u sklopu glavne kampanje naći lokacija zvana The Bank. Banke su uvijek dobro čuvana mjesta stoga vjerujemo kako će ova biti pravi izazov za Agenta 47. I doista se nadamo se će mu zadatak biti da nešto ukrade.

U jesen 2019. dodatne misije dobivat će samo kupci Gold izdanja Hitmana 2. Njih čeka još jedna mapa za Sniper mod (The Prison), dok će zadnja dodatna lokacija biti odmorište na tropskom otoku. Nakon ovoga Hitman 2 imat će osam glavnih lokacija, tri mape u Sniper modu te šest lokacija iz prvog dijela ako imate Legacy Pack DLC.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • trulex

    11.04.2019 - 20:24

    Zorane Hantu Port mapa je već izašla ima skoro 2 tjedna, igro sam tako da ispravi tekst.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?