HCL.HR

Hitman se u novoj epizodi ponovno sprda na račun Donalda Trumpa

Juraj Bevandić 29.09.2016.   •   5 komentara


Stigla je posljednja ovogodišnja epizoda Hitmana u opasnom Coloradu gdje se prvo puca pa pita pitanja, a u slobodno vrijeme besramno ismijava Donalda Trumpa i njegovu politiku.

trump

Hitman je dobio svoju petu epizodu koja će ujedno biti i posljednja epizoda ove godine. Nakon ture svijetom smješten je u nešto manje egzotičnu lokaciju, američku državu Colorado koja je toliko dosadna i zaboravna da su joj granice savršeno pravokutne ravne linije.

Šalu na stranu, nova epizoda pomalo mijenja tempo jer je ovoga puta Agent 47 lovac, ali istovremeno i lovina. Mapa vrvi specijalnim vojnicima koji su upućeni u njegov izgled i sposobnosti te im je naređeno da pucaju čim ga vide, po svoj prilici u njega, ne da samo bezveze pucaju u pod ili nešto.

To ponešto otežava situaciju, ali ne znači da uz opasnost nema vremena za zabavu. Američki predsjednički kandidat i od milja „najbogatiji hemoroid Amerike“ Donald Trump nije stranac neugodnostima i kontroverzama, a ni Hitmanu nije prvi puta da podrugljivo aludira na njegovu pojavu.

U ovoj epizodi pažljivi igrači mogu prisluškivati razgovor stražara koji govori o predsjedničkom kandidatu s „poznatom frizurom“ koji je „jako smiren, akademski nastrojen s dobro istraženim činjenicama i brojkama u svojim argumentima, a ujedno vrlo iskren i pouzdan“. Njegov kolega na to izrazi svoju brigu za njegovo mentalno zdravlje i kaže mu da bi se trebao malo odmoriti.

U prijašnjoj epizodi u Bangkoku mogli ste čuti jednog tajkuna kako koristi Trumpove parole poput „učinit ću svoju zemlju ponovno velikom“ i planira kandidirati se za predsjednika na osnovu svoje popularnosti. Ako ste to propustili ovaj će vam YouTube video sve objasniti, a usput možete pogledati i kako je Igor to gloriozno riješio na njegov Rambo način.

Jeste li zadovoljni ovogodišnjim epizodama Hitmana? Što biste još voljeli vidjeti?

Komentari (5)

  • trulex

    29.09.2016 - 12:21

    Vot tramp

  • SemirTheChosen

    29.09.2016 - 12:26

    Sviđa mi se ovaj humor Famili guy-a u konverzaciji ova dva kojima se može lanac ludih gljiva o vrat objesiti! xD

  • mickolopi

    29.09.2016 - 15:24

    Mozemo svi mi da mu poljubimo d**e.

    • Tony Ghost

      @mickolopi, 29.09.2016 - 15:47

      Ne znam sta cekas. Pozuri.

  • Lazy

    29.09.2016 - 18:11

    Gle ga,izgleda ka mrtva magarica, uz dužno poštovanje preminuloj!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?