HCL.HR

Vani je Holds: The City Overhaul, prekrasni mod za Skyrim koji su radili više od tri godine

Luka Pleša 15.04.2016.   •   3 komentara


Potpuni redizajn nekih gradova, nova naselja, likovi i oprema, a sve to potpuno besplatno! Ako volite The Elder Scrolls: Skyrim, mod naziva Holds: The City Overhaul zaista bi trebali probati.

Holds: The City Overhaul je novi, veliki mod za The Elder Scrolls V: Skyrim, izrađen od strane vrijednih igrača, koji dodaje potpuno nove gradove, preuređuje neke postojeće te unosi još mnoštvo novosti u igru koju obožava gotovo svaki fan RPG-a.

Kako navodi Galandil, tvorac Holds: The City Overhaula, ovaj mod se fokusira na slabosti koje Skyrim ima u usporedbi s drugim Elder Scrolls naslovima. On proširuje i poboljšava postojeće gradove, ali dodaje i neka nova naselja, arhitekturu, odjeću, knjige i likove koji imaju razrađenu pozadinu, domove i rutine, a sve to tako da se ne primijeti kako je riječ o modu, odnosno neslužbenom dodatku za igru.

Dodaje kako su Falkreath, Winterhold i Dawnstar u potpunosti nanovo napravljeni, a nova naselja kao što su Amber Guard i Blackmoor su postavljena u udaljene dijelove mape kako ne bi narušavali izvorni okoliš. Cilj mu nije bio, kako kaže, samo vizualno uljepšati igru, već poboljšati i proširiti doživljaj kojeg igrači imaju kad se nalaze u gradovima, bez narušavanja originalnog dizajna Skyrima. Zanimljivo je da je cijeli projekt započeo krajem 2012., a autor mu je svaki dan posvetio barem dva sata.

Holds: The City Overhaul je dostupan na Nexus Modsu, a pregled novosti koje donosi pogledajte u videu ispod.

Označeno sa:

Komentari (3)

 • Vejn

  15.04.2016 - 13:18

  Prevazidjeno davno

 • JovanR1998

  16.04.2016 - 08:44

  Kad ce izaci novi Elder Scrolls

 • ZhatCRO96

  16.04.2016 - 14:15

  Steta, bas san mislia pocet igrat nesto drugo osim skyrima… TESV <3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!