HCL.HR

Horizon Zero Dawn kompletno izdanje stiže nam taman pred blagdane

Petra Rukav 05.10.2017.   •   5 komentara


Ovo predbožićno vrijeme počet će nam izlaskom kompletnog izdanja jedne od najboljih PS4 ekskluziva ove godine. Vrijeme je da počnete štedjeti.

horizon zero dawn kompletno izdanje

Nije pretjerano reći da je Horizon Zero Dawn jedna od najboljih PS4 ekskluziva ove godine. Aloy i njezine pustolovine u svijetu punom robotskih dinosaura zadivile su mnoge kritičare i igrače. Srećom, svi koji su istražili igrin svijet uzduž i poprijeko vratit će mu se već sljedećeg mjeseca kada izađe prvo proširenje koje nas vodi u nešto hladnije predjele.

S druge strane, oni koji još uvijek nisu dio kul ekipe mogu postati to već danas po nešto nižoj cijeni ili mogu pričekati početak 12. mjeseca kada bi nam trebalo stići kompletno izdanje izvrsnog Horizon Zero Dawna. Naime, Sony i razvojni tim Guerrilla Games potvrdili su da ćemo čitavu igra zajedno s nadolazećim DLC-om i svim sadržajem Digital Deluxe izdanja u Europi moći nabaviti 6. 12. za nešto više od 300 kuna.

A vi? Jeste li se već upustili u pustolovine s heroinom Aloy ili ćete se tek za blagdane počastiti kompletnim izdanjem Horizon Zero Dawna?

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • GAMEmaher

    05.10.2017 - 16:52

    Još nisam igrao igru iz razloga jer sam čekao taj complete edition pošto ekskluzivu tu ne želim imat preko psn neg kolekcijski disk. Sad je vrijeme za prikupit lovu 🙂

    • Stryderist

      @GAMEmaher, 05.10.2017 - 17:06

      Što će ti dva plućna krila? Zato imaš jedno viška, baš zbog ovakvih situacija. 😀

    • GAMEmaher

      @Stryderist, 05.10.2017 - 19:04

      jedno je za cigare i alkohol…drugo diše za gaming 🙂

  • Stryderist

    05.10.2017 - 17:03

    A šteta što će biti samo taj jedan DLC. Očekivao sam još koji, ali dobro, nema veze. Ništa, morat ćemo čekati da nam potencijalni nastavak da odgovore na određena pitanja. Nadam se da nećemo predugo čekati.

  • sedf

    09.10.2017 - 10:00

    Ste stop nee bi vise dlc,no Kako,kako je.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?