HCL.HR

Horor igra Phanstasmal bježi od strahota Early Accessa idućeg tjedna

Juraj Bevandić 10.04.2016.   •   4 komentara


Interesantna horor igra Phantasmal sredinom idućeg tjedna napokon izlazi iz Early Accessa. Ima permadeath, proceduralne razine i dovoljno atmosfere za omanji planet, isplati se prekriti oko.

phantasmal

Sigurno ste već jednom na internetu nabasali na slike Kowloon Walled Cityja i pomislili da izgleda u najmanju ruku kao set nekog apokaliptičnog filma. Za neupućene, radi se o ograđenom getu Hong Konga u koji su ljudi nagurani kao sardine u konzervi i pušteni na milost i nemilost bez državne zaštite.

Developeri studija Eyemobi su ondje smjestili svoj horor naslov Phanstasmal, računavši na to da je sam život na takvom mjestu strava i užas, ali su ipak tome dodali još Lovecraftovske motive – ne rasističke ispade, nego izobličena čudovišta. Kao da te nemani nisu dosta, glavni lik još ima psihičkih problema, ali tko i ne bi u takvoj situaciji.

Do sada je Phantasmal bio dostupan kroz Steamov Early Access program u kojem je dosta nahvaljen, ali ga napušta idućeg četvrtka kada izlazi na Steamu. Dojmljive atmosfere i sustava borbe koji postoji samo kako bi pokazao koliko ste nemoćni, znate što možete očekivati od ovakvih igara. Ono što ju izdvaja od sličnih naslova je proceduralna priča. Svaka smrt je stalna i svaki pokušaj novo, donekle nasumično iskustvo, ali bi se priča trebala provlačiti cijelim putem.

Mi smo zainteresirani, kako vama izgledaju ljepote Hongkongškog geta? Namjeravate li isprobati Phantasmal?

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • nikola2222253

    10.04.2016 - 17:06

    Jos jedan horror u kojem ce se bjezat i skrivat.

    • departed1983

      @nikola2222253, 10.04.2016 - 17:16

      Sta fali bjezanju. Meni najbolje horror iskustvo u igrama je Call of Cthulhu nakon sto zaspis u Old Townu pa se budis i bjezis da spasis zivu glavu 😀

  • nikola2222253

    10.04.2016 - 17:28

    Nisam rekao da im nesto fali.

  • tothwow

    11.04.2016 - 02:43

    another pants filler…..hyped 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?