HCL.HR

Dvije horor ikone pojavit će se danas u Call of Duty Warzone i Modern Warfare, kreće Zombie Royale

Zoran Žalac 20.10.2020.   •   5 komentara


Haunting of Verdansk događaj u Call of Duty igrama donosi dva zastrašujuća lika iz horor filmova – Leatherfacea i Billy the Puppeta.

Call of Duty serijal ima zombije već čitavo desetljeće, ali od danas će dodatno produbiti svoju poveznicu s žanrom horora. Povodom skorašnjeg Halloweena u regiju Verdanska stižu serijske ubojice. Radi se tu o dvije horor ikone iz filmova The Texas Chainsaw Massacre te Saw. Dakle, stižu skinovi Billyja the Puppeta i Leatherfacea koji će zamijeniti Mortea i Velikana.

Doduše, neće ti likovi biti dostupni besplatno, a bome ni u sklopu battle passa nego će se morati kupiti zasebno. Utješno je to što oni neće biti samo skinovi nego će imati prateća oružja, što uključuje i motornu pilu za Leatherfacea.

No, bit će i veselja za one koji ne žele kupovati licencirane likove. U sklopu Haunting of Verdansk događaja stiže interesantan zaplet u obliku Zombie Royalea. Ukratko, pali igrači ne idu u Gulag nego postaju zombiji. I pazite ovo – trče brže, skaču više i vide igrače po mraku! Jedino što ne mogu koristiti oružja, ali su im zato bliski napadi smrtonosni.

Haunting of Verdansk u Call of Duty Warzone i Modern Warfare kreće tijekom današnjeg dana. Više detalja o svemu što donosi za koji mod možete doznati na službenoj stranici ili kroz sljedeći trailer:

 

Komentari (5)

  • Agent

    20.10.2020 - 10:10

    Ako ništa trailer im je čak dosta dobar

    • Artyom

      @Agent, 20.10.2020 - 16:16

      Da. Traileri za CoD Zombie modove su uvijek bili prava mala horor remek dijela u zadnjih nekoliko godina…

  • Jan_zboz

    20.10.2020 - 10:20

    Jel se mora igrati haunting of Verdanks ili se može i obični warzone mod zaigrati?

    • SanKa

      @Jan_zboz, 20.10.2020 - 10:26

      mozes oboje

  • pleto

    20.10.2020 - 13:39

    Ovi zombiji čista kopija onih Shadow-a iz Apexa koji su bili prošle godine u Apexu za Halloween. Kretnje su im iste, svijetleće oči, forma tijela slična, mehanike spawnanja, skakanja, borbe, čak i onaj crni trag ostaje iza njih dok trče…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?