HCL.HR

Uskoro igramo taktičku strategiju Moonbreaker, novu igru tvoraca Subnautice

Stjepan Fikter 24.08.2022.   •   3 komentara


Sve ono što je zabavno kod igranja sa stolnim minijaturama naći će se u taktičkoj strategiji Moonbreaker, a svijet u kojemu se odvija igra oživio je popularni pisac Brandon Sanderson.

Kreatori Subnautice na Gamescomu predstavili su novu igru – taktičku strategiju Moonbreaker u kojoj glavnu ulogu imaju stolne minijature. Kao da već to nije već dovoljno čudno za njih, u cijeli projekt uključen je i pisac Brandon Sanderson koji je osmislio cijeli svijet u kojemu se odvija igra.

Moonbreaker tako će obuhvatiti sav doživljaj skupljanja, bojanja i borbi sa stolnim minijaturama, samo u virtualnom obliku. Znači, borba na poteze u kojoj kontroliramo našu bandu svemirskih gusara. Osim slaganja željene postave jedinica, za pobjedu na bojnom polju trebat će znati iskoristiti teren na kojemu se bori, dodatnu pomoć koju će pružati brod kao i druge elemente.

Kako je riječ o figuricama, iste će trebati skupljati kroz borbe. Moći će ih se i farbati samo što u Moonbreakeru nećemo zaprljati prste. Ekipa koju odaberemo za borbe sastojat će se od kapetana i posade, a postojat će i mogućnost nadograđivanja vještina. Po izlasku igre, dočekat će nas Cargo Runs, odnosno single-player borbe koje će biti proceduralno generirane.

Moonbreaker ćemo zaigrati već sljedećeg mjeseca, točnije od 29. 9. kad igra stiže u early access program na PC platformi. Ondje bi trebala biti godinu do dvije, a u prvom izdanju rane verzije dobit će se tri kapetana, deset figurica posade koje će se otključati kroz upoznavanje igre te 15 booster kutija. Igra će se nadograđivati sezonama u kojima će biti novih značajki te očekivano figura, terena te kozmetike.

Komentari (3)

  • Iron666

    24.08.2022 - 14:06

    Ovako nešto bi bilo fora igrati online

  • SonOfZeus

    24.08.2022 - 19:53

    Uzmu Brandona i onda naprave ovakvu igru, lakrdije. 😹

  • Skycan

    25.08.2022 - 12:54

    E moj Brandersone, uhvati se ti Stormlight Archivea 5, ostavi se kese.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?