HCL.HR

Idućeg mjeseca napucavat ćemo se raketama u multiplayer igri Rocket Arena

Zoran Žalac 20.06.2020.   •   3 komentara


Electronic Arts je preuzeo ulogu izdavača za multiplayer naslov Rocket Arena te ga planira lansirati u sedmom mjesecu 2020.

Sredinom 2019. najavljena je igra Rocket Arena, multiplayer naslov koji je djelovao kao spoj Fortnitea i Rocket Leaguea. Tada je izdavačku ulogu za tu igru imao Nexon America, no jučer smo doznali da je došlo do promjene izdavača i da će igru na kraju lansirati Electronic Arts pod svojom inicijativom EA Originals. A lansirat će ju 14. 7. na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama.

Rocket Arena će biti pucačina 3 na 3, s različitim likovima od kojih svaki ima specifične rakete. Za razliku od ostalih pucačina, ovdje ne umirete kad primite previše hitaca – protivnici vas mogu samo izbaciti iz arene, a vi se u nju možete vratiti. Onaj tko se  uspije najduže zadržati unutar arene, taj je pobjednik.

Pohvalno je to što će igra u startu imati opciju cross-playa, odnosno međusobnog igranja na različitim platformama.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • darkness666

    20.06.2020 - 11:52

    E ovo bi se moglo sigurno kupiti.. Izgleda zabavno i podsjeca na owervatch.. Moze

  • Dajsikeks

    20.06.2020 - 12:15

    Miriši se svejedno mikrotransakcije, pa makar igra će odmah unaprijed koštati, dok je u originalnoj ideji bilo izdati besplatno

  • funky0308

    22.06.2020 - 17:12

    Kalva pomama za ovom igrom.. cijela tri komentara 🙂 . Pijma nemam, mozda kao neki brain relaxatpr poslije posla ali ne vidim se u takvim igrama. Nije mi nesto posebno ni Rocket L bio. Igrali smo ga, daleko od toga da ne bude zabavno ali jaa to sat, dva odigram i ne upalim vise. Ne kazem da je igra losa, pojma nemam, nije jos vani ali mene nesto bas i ne zanima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?