HCL.HR

Idućeg mjeseca u Radio General dajemo zapovjedi uz pomoć radija

Stjepan Fikter 26.03.2020.   •   0 komentara


Probudite generala u sebi jer uz pomoć mikrofona upravljamo jedinicama na terenu, a odluke donosimo na temelju verbalnih izvještaja koji stižu s bojišta.

Ljubitelji strategija idućeg mjeseca imat će zanimljiv naslov za igranje. Umjesto klasičnog načina izdavanja zapovijedi kakav obično viđamo u žanru, jedinicama će se upravljati uz pomoć radija jer igra nosi naziv – Radio General. Potpuno logično što znači kako izdavanje zapovijedi uz pomoć mikrofona počinje  9. 4.

Ova interesantna strategija stavlja nas u detaljan šator tijekom Drugog svjetskog rata unutar kojeg ćemo primati verbalne izvještaje s terena koji će nerijetko biti zbunjujući i/ili nepotpuni. Upravo te informacije služit će kao smjernica pomoću koje ćemo utjecati na bitke.

Iako nad jedinicama nećemo imati klasičan pogled, događaje na terenu će se moći pratiti na mapi, a isto tako morat će se u obzir uzet faktori poput municije, morala, terena uz druge taktičke elemente. Svaka skupina jedinica kojom se upravlja ima svoje prednosti i mane s time kako će veterani imati i dodatne specijalizacije.

Dodatan razlog zašto treba već sada početi vježbati autoritativni izgovor je to što će Radio General moći igrati i kooperativno. Kampanju će se prolaziti iz perspektivne 1. Kanadske armije, a moći će se odigrati i poznate bitke zahvaljujući jednostavnoj izradi novih mapa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?