HCL.HR

Idućeg mjeseca u The Riftbreakeru pucamo, gradimo i branimo

Stjepan Fikter 09.09.2021.   •   2 komentara


Izometrijsku mješavinu akcije, gradnje, branjenja, istraživanja i nadogradnji uskoro ćemo moći doživjeti kroz kampanju i kroz survival mod.

Ljubitelji akcije i preživljavanja uskoro će dobiti još jednu igru koja će im testirati vještine čišćenja protivnika i kreativnosti pri gradnji baza. Riječ je o The Riftbreaker, naslovu koji kombinira standardne survival elemente, ali s izometrijskim pogledom na akciju.

The Riftbreaker stiže već 14.10. na PC te PlayStation i Xbox platforme, a predstavit će tri moda igranja. Prvi je kampanja u kojoj ćemo morati graditi baze kako bismo skupili dovoljno energije i otvorili portal prema Zemlji. Isto tako, to je mod u kojemu će se najbolje naučiti osnove igre – od pucanja, gradnje do istraživanja.

Survival mod je upravo ono što mu naziv kaže – preživljavanje protiv valova i valova protivnika, a nasuprot njemu je Sandbox mod za uživanje u gradnji bez pritiska. Naime, u tome modu moći će se i “varati” kako bi si mogli prilagoditi igru po našoj želji. S igrom će stići i alati za kreiranje razina, misija pa i cijelih kampanja tako da sadržaja ne bi trebalo nedostajati.

Komentari (2)

  • MoGaming

    09.09.2021 - 19:59

    Ovo mi izgleda kao mod od StarCraft 2.

  • nemessis

    09.09.2021 - 20:02

    lijepo lijepo, vjerovatno ce se probat

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?