HCL.HR

Igrači Fortnitea jučer su mogli vidjeti dio novog Star Wars filma, danas to mogu svi

Zoran Žalac 16.12.2019.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Jučer se u Fortniteu održao još jedan značajan događaj, ovoga puta vezan uz nadolazeći film Star Wars: Rise of the Skywalker.

Fortnite je u nekoliko navrata ove godine imao događaje kakvi nisu bili prisutni u drugim igrama. U igri se tako mogao poslušati koncert glazbenika Marshmelloa, moglo se saznati za totalno nepovezanu igru (Borderlands 3), a krajem godine došlo je i do smaka svijeta. Zaključak 2019. za Fortnite dogodio se jučer kada je igračima ekskluzivno prikazan isječak iz novog filma Star Wars serijala.

Suradnja između Fortnitea i Star Warsa traje već neko vrijeme u obliku raznih skinova, novo ovo je bio poseban događaj u kojemu je sudjelovao i redatelj zadnjeg filma, J. J. Abrams. Doduše, nije sve bilo idealno – igrači su navalili u igru pa su serveri teško disali, a sam događaj je malo kasnio. Ipak, kad se tehnički dio sredio, igrači su izglasali da žele vidjeti scenu s Jedi Mind trikom, a to su i dobili.

Poslije toga mogla se odabrati omiljena boja lightsabera, i to ne bez razloga. Sada su lightsaberi ubačeni u igru, zajedno s gliderom u obliku TIE fighter letjelice. Lightsaberima je inače moguće blokirati nadolazeće projektile, ali s obzirom da je Fortnite igra za maloljetnu publiku, ne očekujte ni ovdje nekakvo komadanje udova tim oružjem.

Komentari (3)

  • SonOfZeus

    16.12.2019 - 12:41

    Jako su se lose pripremili za event, izbacilo me iz igre i nisam se mogao loginat sve do pol sata nakon kraja eventa. Bio je moguci odabir vidjeti darth jar jar blinska i oni odaberu jedi mind trick. 🙁

    • JozoTheMan

      @SonOfZeus, 16.12.2019 - 16:19

      To je više bilo da se publici razgolica mašta, negdje je prije još bilo spomenuto da je JJ Abrams ili netko iz produkcije vidio klip koji će biti pušten nekoliko dana prije eventa.

      Čisto sumnjam da su ostale scene stvarne, ili ako su stvarne da su ih bili spremni pustiti.

    • Kiner Pingvin

      @JozoTheMan, 19.12.2019 - 19:46

      Nisu stvarne, ali pogledaj jer se vratio jedan stari lik koji mi je probudio nostalgiju iz sedamdesetih,osamdesetih,devedesetih i dvijetisućitih ?
      Priča nije nešto, ali eto, radi doživljaja toplo preporučujem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?