HCL.HR

Svi igrači morat će ponovno instalirati Overwatch

Zoran Žalac 10.11.2018.   •   5 komentara


Blizzard je najavio kako će njihov Overwatch ubrzo dobiti ažuriranje zbog kojega će vlasnici igre istu morati nanovo instalirati.

Do kraja tekuće godine Overwatch će biti ažuriran značajnom nadogradnjom, a zbog iste će svi igrači morati preuzeti igru i ponovno je instalirati. Blizzard navodi kako će ponovna instalacija biti potrebna jer će igra dobiti fundamentalne promjene koje se ne mogu tek tako napraviti običnom zakrpom.

Konkretno, ubrzat će se učitavanje, optimizirati memorija i popraviti brojni bugovi na različitim mapama, a ujedno će se postaviti i temelji za buduće nadogradnje. Ovo se odnosi na sve verzije Overwatcha (i PC i konzole), što znači da će svi morati preuzeti oko 13 GB podataka, neovisno o tome imaju li igru na optičkom mediju. Jedina iznimka bit će PC igrači koji koriste javni server za testiranje jer će njima preuzimanje biti ponešto manje.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • svraka12_LIX

    10.11.2018 - 17:58

    Ajd ako će popravit sve šta kažu nek im bude.

  • l)oolvl

    10.11.2018 - 18:02

    oh ne koja drama

  • afaron

    11.11.2018 - 01:37

    A možda su izmjenili i engine da može podrzati velike otvorene mape…mozda se neki battle royale sprema za Overwatch.. (lupam samo btw)

  • Pararera

    11.11.2018 - 04:06

    Ovo zvuči kao deinstalacija pa instalacija… Nek jednostavno naprave ažuriranje koje spaja to dvoje. Ovako po naslovu zvuči kao da moraš ručno obrisat i instalirat ponovno igru.

  • Dexol

    11.11.2018 - 08:55

    ajde može i onako kad-kad mi se zna dogodit gadan fps drop u Overwatchu koji traje jako dugo, ako ovo pomogne mom ne tako jakom kompu za Overwatch meni super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?