HCL.HR

Imerzivna pucačina Skin Deep ima novi trailer

Stjepan Fikter 22.04.2021.   •   1 komentara


Mačke, svemirski pirati, kihanje, puzanje u ventilaciji, kontroliranje robota i naravno pucanje – sve to imamo prilike vidjeti u novome traileru za igru Skin Deep.

Nakon dugo vremena, imerzivna pucačina Skin Deep iliti Die Hard u svemiru, ima novi prikaz te izdavača iza sebe. Za dodatnu promociju i ostale izdavačke stvari pobrinut će se Annapurna Interactive, a oni iza sebe imaju zanimljive nadolazeće te izdane igre.

Skin Deep je inače novi naslov kreatora igre Quadrilateral Cowboy’s čiji će se retro futuristički vizualni stil primjenjivati i ovdje. Ipak, to nije glavni element po kojemu se ova igra ističe, nego sandbox pristup s radnjom smještenom u svemirskom brodu unutar kojeg možemo protivnike alarmirati kihanjem.

Bit će tu još šuljanja, provlačenja kroz ventilacijske otvore, korištenja šarolike palete predmeta, sabotaže, pucanja, upravljanja robotom i sve to ćemo raditi bez cipela na nogama. Naravno, ne treba zaboraviti ni na mačke jer će i one biti u igri uz svemirske pirate koji će nam otežavati posao.

Još uvijek nije poznato kada ćemo igrati ovaj naslov koji je najavljen prije tri godine.

Komentari (1)

  • perisimus

    22.04.2021 - 10:35

    Izgleda fantastično! Blento Games je poznat po dobrim igrama, ovo je samo nastavak zlatnog razdoblja proizvodnje kvalitetnih igara koje traje već mjesecima i nema naznaku prestati. Izdaju se sve sam dragulj do dragulja!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?