HCL.HR

Indie igra The Plucky Squire još uvijek izgleda fenomenalno, izlazi ove godine

Filip Zorić 25.05.2023.   •   2 komentara


Devolver Digital će nas ove godine opet počastiti zanimljivom indie igrom – jednom u kojoj možemo putovati između 2D i 3D svijeta.

Indie igra The Plucky Squire prošle je godine ljudima uhvatila pozornost svojom zanimljivom premisom – igrači će se moći prebaciti između plošnog svijeta na papiru i onog prikazanog u tri dimenzije. Nije lako za pojasniti, a izgleda da će i sama igra biti miks žanrova.

Novi video za igru pokazao nam je istraživanje nalik 2D Zelda naslovima i 3D platformiranje. Međutim, slike iz igre pokazuju da ćemo naletjeti i na borbu, boksanje koje podsjeća na Nintendov Punch-Out te bježanje od meteora koji su nacrtani na šalici. Ludo sve to izgleda, a dobra vijest je što ne moramo čekati još dugo.

Nemamo točan datum izlaska, ali potvrđeno je da The Plucky Squire izlazi 2023. godine za Xbox Series X/S, PlayStation 5, Nintendo Switch te PC.

Komentari (2)

  • 312AE

    25.05.2023 - 14:54

    Sviđa mi se ova igra,baš je pokazali malo poslje nego se HCL ekipa zgražala nad Squaer Enixovim ” Pjena party Splatoonom”. The Plucky Squire je očito isto inspiriran Nintendovim igrama,no na po meni puno simpatičniji način.

    • Filip Zorić

      @312AE, 25.05.2023 - 16:42

      Slažem se, ima tu i Zelde i Marija i Punch Outa, al ovo mi se baš čini fino – kao da ima svoj šarm

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?