HCL.HR

Insurgency: Sandstorm naletio je na pješčanu oluju zvanu odgoda

Zoran Žalac 12.09.2018.   •   5 komentara


Nova pucačina Insurgency: Sandstorm ipak neće biti spremna za izlazak ovoga mjeseca. Svoj povratak na PC Insurgency će imati krajem godine.

Imamo lošu vijest za sve one koji su se ovoga mjeseca nadali pucačini Insurgency: Sandstorm. Naime, igra koja je u PC verziji trebala biti lansirana idućeg tjedna doživjela je odgodu u zadnji tren te je od sada u planu za 12. 12. ove godine.

Tvorci igre kažu kako im je odluka o odgodi bila jedna od najtežih koje su morali donijeti otkako postoje, no da vjeruju kako će se pokazati korisna i za njih, a i za igrače. Uz dodatna tri mjeseca razvoja, studio New World Interactive planira smanjiti hardverske zahtjeve za igru, ispraviti bugove i srediti gameplay prema povratnim informacijama koje su dobili iz beta testiranja. Cilj im je također popraviti i modele likova, teksture, animacije i grafiku općenito.

Od svega ovoga koristi će imati i publika na konzolama s obzirom na to da Insurgency: Sandstorm ondje stiže tek 2019. Na PC-u je ovo bio jedan od iščekivanijih naslova. Iako se ne radi o visokobudžetnom projektu, narudžbe su za igru bile dovoljno velike da ista uđe među deset najprodavanijih naslova na Steamu i prije nego je službeno lansirana.

Komentari (5)

  • Slavac93

    12.09.2018 - 11:26

    Bolje i tako nego da izbace nedovrsenu igru i onda svaki put kad oces igrat update sat vremena.. Ovako ce ju dovrsit do kraja i sve popravit i bok teta jele

  • siblyx

    12.09.2018 - 13:02

    Pametno. Ova beta je bila sve samo ne igriva. Užasno neoptimizirana, prepuna bugova i loših tekstura. Ovo da su izbacili sad za par dana bi ih recenzije pokopale.

    • karlod1997

      @siblyx, 12.09.2018 - 15:20

      baš, ima još tu dosta mista za poboljšanja i napredak, bolje odgodit nego srljat pa falit

  • Black op

    12.09.2018 - 14:09

    U odnosu na 1. dio naginjanje je suludo korisnije jer je ugao naginjanja mnogo veći.Betu nisam niti uspio odigrati jer su serveri cijelo vrijeme bili nemoćni da podrže sve te igrače.

  • Rock_Lee

    12.09.2018 - 17:24

    jedina igra koja je dovela pjesak u mejnstrim gejming je prince of persia sands of time sve ostale pješčane igre su manje bitne

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?