HCL.HR

Isprobajte Raiders of the Broken Planet besplatno ovog vikenda

Petra Rukav 13.09.2017.   •   1 komentara


Timska pucačina Raiders of the Borken Planet izlazi u drugoj polovici ovog mjeseca, a možete je besplatno isprobati u otvorenoj beti već ovog vikenda.

raiders

Španjolski studio MercurySteam obznanio je da ćemo njihov asimetrični multiplayer u epizodama moći isprobati sredinom ovoga mjeseca. Da budemo precizniji Raiders of the Broken Planet u otvorenu betu stupit će ovog vikenda – 15. i 16. 9. – a napucavati se možete na Xbox One i PlayStation 4 konzoli te PC-u.

Nadalje, otvorena beta sadržavat će dvije misije – First Round i Hanging by a Thread. First Round je zapravo tutorial i jedina misija u singleplayer kampanji, a fokusirat će se na Hareca, vođu Raidersa. Nakon toga, njegov tim Raidersa ulaštit će svoje oružje za misiju zvanu Hanging by a Thread u kojoj će infiltrirati u neprijateljsku bazu da spase Lycusa Diona s namjerom da će se ovaj zloglasni legendarni ratnik priključiti njihovoj ekipi.

Povrh toga, ove dvije misije služit će kao Prologue kada igra izađe sljedećeg tjedna, točnije 22. 9., a moći ćete ih skinuti i zaigrati potpuno besplatno.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?