HCL.HR

Otkriveno je kad Ixion pali pogon za preživljavanje u svemiru

Stjepan Fikter 26.08.2022.   •   2 komentara


Krajem godine na naša ramena past će zadatak vođenja svemirske postaje i pronalaska novog doma za čovječanstvo budući da svemirska igra Ixion ima datum izlaska.

Čovječanstvo se još jednom našlo u problemima i na nama je da osiguramo njegov opstanak. Svemirski city builder Ixion odvest će nas na putovanje s ciljem pronalaska novog doma za ljudsku rasu. Naša uloga bit će administrativne prirode jer ćemo imati kompletnu kontrolu nad svemirskom postajom Tiqqun, koju ćemo morati održati funkcionalnom.

To obuhvaća brigu za unutrašnje i vanjske elemente. Ixion time kombinira gradnju, preživljavanje i istraživanje. Prehrana, stambeno pitanje i potrošnja energije samo su neki od elemenata potrebnih za održavanje života.

Budući da je riječ o postaji koja ima pogon, moći ćemo istraživati i druge svemirske sustave. Ondje ćemo otkrivati tajne, pronalaziti resurse, organizirati konvoje za dostavu tih resursa pa čak i pronalaziti druge preživjele ljude. Kako je svemir opasno mjesto, morat će se paziti i na različita oštećenja koja mogu zahvatiti našu strukturu. Od proboja trupa do zapaljenja ili čak pada energetske mreže. U svakom slučaju, posla neće faliti.

Ixion igramo od 16. 11. kad stiže na PC platformu.

Komentari (2)

  • ajdin_sa

    26.08.2022 - 13:11

    Dobro izgleda

  • Saren

    26.08.2022 - 13:56

    Jedva cekam 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?