HCL.HR

Je li to proizvođač igračaka upravo najavio povratak Crash Bandicoota?

Zoran Žalac 15.02.2016.   •   8 komentara


Sudeći po komentaru direktora razvoja igračaka za tvrtku NECA, Sony navodno vraća Crash Bandicoot serijal. Kad, gdje, kako – još se ne zna.

crash-bandicoot-sony

Simpatični Crash Bandicoot bio je jedna od najpoznatijih maskota originalnog PlayStationa, a danas je jedan od likova čiji povratak fanovi željno iščekuju. Čini se, međutim, kako ga možda neće čekati još dugo jer je netko možda “izlajao” prije vremena.

UPDATE VIJESTI: Nope, ipak ništa od čitave stvari. Autor navedene izjave krivo je protumačio situaciju na temelju crteža jednog fana, odnosno kako to kaže njegova tvrtka u pojašnjenju – govorio je hipotetski o mogućem povratku Crasha, bez potvrde da bi se to uopće moglo dogoditi.

ORIGINALNA VIJEST: Direktor razvoja igračaka u tvrtki NECA, Randy Falk u nedavnom je intervjuu predstavljao novu liniju igračaka iz popularnih videoigara, a u tom kontekstu spomenuo je Sony. Pohvalio se figuricama Nathana Drakea i Kratosa, a zatim usputno prokomentirao kako “vidi da Sony vraća Crash Bandicoota, što je jako cool”.

Ovo nam je prva informacija da bi Sony mogao vratiti Crasha, ali ona u ovom trenutku može značiti stotinu različitih stvari, a nijedna od njih ne mora biti nova videoigara. Falk se mogao referirati na neki animirani film za koji ne znamo, ili pak već zaboravljenu gestu predsjednika američkog ogranka za PlayStation, Shawna Laydena, koji je na nedavnom PlayStation Experience sajmu nosio majicu s Crash Bandicootom.

Naposljetku, treba se podsjetiti kako su prava na Crasha trenutno u rukama Activisiona. Ukoliko Sony nešto uopće i vraća, to bi moralo značiti da je za Crasha otkupio licencu od Activisiona. Za to do sada nije bilo indicija, ali nije u domeni nemogućega – tako da držite te palčeve, možda još ima nade za novog Crasha.

Komentari (8)

  • Negan

    15.02.2016 - 19:11

    Valjda postate za onog jednog brdjanina koji dodje dvaput tjedno na komp, ali covjek je vec recao kako je doslo do zabune – jucer. Pa ono, mogli ste i to dodat, a ne radit lazan hype.

    • tryon

      @Negan, 16.02.2016 - 15:35

      ah ti brdjani, kad ce nauciti…

  • Vejn

    15.02.2016 - 19:55

    Crash Bandicot… o jebo te kakva je ovo avantura bila cccc…. Najteza i najbolja koju sam igrao, uvodna animacija Crash lezi na plazi…. Koja nostalgija 🙂

  • miro25

    15.02.2016 - 20:06

    moj prvi odigrani crash je bio crash bandicoot 3 warped

  • trulex

    15.02.2016 - 21:33

    Dajte ovo na steam da odma preorderam, jer kad sam bio mali nisam imao mogućnost da original kupim pa sam igro na čipovanoj psone sa onim cd od 20 kuna.

    • Papa6

      @trulex, 16.02.2016 - 14:12

      ti znaš da je crach ps ekskluziva i da ćeš ju teško naći na steamu?
      upoznat si s time?

  • Mr.Ericsson

    15.02.2016 - 21:36

    crash bandicoot… back to childhood

  • Slim1992

    15.02.2016 - 22:03

    Savrsenstvo od igre!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?