HCL.HR

Pronađen skriveni 3D mode u Prison Architectu

Juraj Bevandić 10.03.2016.   •   4 komentara


2016. je a vi još uvijek igrate Prison Architect u dvije dimenzije? Sramota! Igrači su otkrili tajni 3D mode kojem je cijelo vrijeme bilo tko mogao pristupiti, ali trebalo nam je 5 mjeseci da ga otkrijemo.

prison-arhitech-3d

Sigurno ste do sada već igrali Prison Architect ili barem čuli za igru. Izašao je u devetom mjesecu prošle godine, ali je u izradi bio pet godina i dobar dio toga je proveo u Early Accessu.

Ali jeste li znali da je dvodimenzionalni menadžer zatvora moguće zaigrati u tri dimenzije?

Ma nismo ni mi da vam budemo iskreni i malo nas je sram radi toga – jer stvar je vrlo jednostavna. Ako otvorite „extras“ meni u igri, primijetit ćete u lijevom donjem kutu bilježnice mali simbol koji liči na grčko slovo Pi (vjerojatno referenca na film The Net). Neki su znatiželjni igrači kliknuli na taj gumb i imali strpljenja pričekati dvadesetak sekundi nakon čega se cijela igra učitala u 3D-u. Ustvari je toliko jednostavno i očito da smo se pomalo isfrustrirali otkrićem.

Igra nije savršeno modelirana u tri dimenzije i očito je dizajnirana s fokusom na običan, tlocrtni gameplay, ali ju je i sasvim moguće igrati. Gumb je u igru dodan kada je igra izašla iz Early Accessa, a neki su igrači kopali po datotekama i pronašli 3D modele, ali nisu znali čemu služe. Mogućnost nekakve pogreške ili propusta developera je isključena kada se jedan od članova tima oglasio na Twitteru i potvrdio da se radi o skrivenom 3D modeu na čije su otkrivanje samo čekali.

Komentari (4)

  • SemirTheChosen

    10.03.2016 - 16:28

    Ne mislim da je baš trebalo to dugme da bude onako skriveno ali opet,možda 3d nisu baš obradili (ispolirali i tako) kako treba pa su i taj dugmić za 3d sakrili! lol stvarno je kul!

  • MoGaming

    10.03.2016 - 16:52

    Mislim da nebi bilo loše da je dovrše u 3D ali sa opcijom da spustimo zidove nešto kao kuću u sims-u

    • AnonDogi

      @MoGaming, 11.03.2016 - 00:06

      Vjerovatno i hoće malo ispolirati to, pogotovo sad kad je napokon otkriveno.

  • tothwow

    11.03.2016 - 20:50

    sad kad ga je neko otkrio, postat ce normalna opcija xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?