HCL.HR

Kandidat za predsjednika Južne Koreje radi i besplatno dijeli StarCraft mape

Juraj Bevandić 21.04.2017.   •   0 komentara


Demokratski kandidat za predsjednički ured Južne Koreje je prije izbora odlučio napraviti dvije StarCraft mape po svom guštu i besplatno ih podijeliti.

Starcraft mape

U Južnoj Koreji StarCraft je nešto gotovo važnije od nacionalnog sporta, velik dio suvremene kulturne baštine i vjerojatno popularnije od Severine i Rozge skupa na našim prostorima. To dobro zna i predsjednički kandidat Demokratske stranke Moon Jae-in koji je pred izbore 9.5. napravio i objavio dvije besplatne mape za StarCraft.

Dovitljivo ih je nazvao Moonters, a jedna je dizajnirana za četiri igrača dok druga pretpostavlja osam igrača. Bazirane su na osnovnim mapama u igri i njihov dizajn nije previše mijenjan, samo je u jednu posred ekrana napisao resursima “1 Moon-Jae in”, a na drugoj je u kutu mape također resursima ispisao golemi broj jedan.

Inače, doznajemo od Bloomberga da je Moon Jae-in obećao oko devet milijardi dolara pomoći startup projektima i malim poduzetnicima, a znamo da ništa od tog novca neće biti potrošeno sastrane na StarCraft, jer je igra neki dan postala besplatna.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?