HCL.HR

Killing Floor 2 ljeto započinje besplatnim vikendom i mnoštvom novog sadržaja

Hrvoje Smoljić 21.06.2019.   •   1 komentara


Vani je vruće pa i Killing Floor 2 podiže temperaturu novim ljetnim steampunk događajem koji osim besplatnog vikenda donosi i hrpu novih igračaka.

Ljeto je stiglo u kooperativnu pucačinu Killing Floor 2, a s njim i novi događaj imena Back and Kicking Brass. Tematika ovog updatea je steampunk, a sa sobom donosi čitav niz tome prikladnog sadržaja.

Navedeno podrazumijeva ažuriranja postojećih mapa, novi “Transport” mod igre, tematsku Steam Fortress mapu, vremenski ograničene skinove i ostalu kozmetiku. Tu su naravno i neka nova zabavna oružja poput maštovito nazvanog Seal Squeal harpuna i Hemoclobber malja.

Da stvar bude bolja, igru možete za vikend isprobati potpuno besplatno, ali i uz popust od 67% kupiti na Steamu za samo deset dolara. Sam steampunk događaj traje do 31. 7. pa požurite i ako mislite osvojiti sve što se osvojiti da.

Komentari (1)

  • GAMEmaher

    21.06.2019 - 10:49

    Igra je bila za ps plus pa mi u startu nije legla… al do sad su je s updateovima dosta sredili i hrpe noviteta i sad mi je vrh i zabavna. Može se kazat da ju obožavam. Preporuka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?