HCL.HR

Killing Floor 3 poziva na uništavanje Zedova početkom 2025.

Stjepan Fikter 11.06.2024.   •   0 komentara


Killing Floor 3 dobio je prvi gameplay prikaz koji nam demonstrira ono što se je očekivalo od novog nastavka – hrpu akcije i hektolitre krvi uz pokoji novitet.

Kooperativna pucačina Killing Floor 3 dobila je prvi prikaz gameplaya koji sadrži sve ono što ovaj serijal čini prepoznatljivim. Eksplodirajuće glave, eksplodirajuća tijela, hrpa akcije i Zedova koji samo čekaju da ih se napuni olovom te naravno – Mr. Foster u Commadno klasi.

Noviteti u trećem nastavku nisu toliko izraženi u ovome prikazu, no mogu se vidjeti neke nove stvari poput dodataka koje možemo koristiti u borbi, vertikalnost u dizajnu razina te novi način kretanja. Protivnici će se i dalje moći kvalitetno komadati što će uvijek imati odgovarajući popratni efekt, a imamo prilike i vidjeti novo lice među njima – The Impalera. Za sada nije poznato koje će sve klase biti dostupne kao niti što nas sve novo očekuje na području naoružanja.

Dobra vijest je što igra ima okvirni datum izlaska koji je postavljen na početak iduće godine kad bi Killing Floor 3 trebao biti dostupan za PC, PlayStation 5 te Xbox Series konzole.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?