HCL.HR

Koja je igra u 2020. imala najbolju čistu akciju?

Zoran Žalac 24.12.2020.   •   3 komentara   •   HCL objave


Akcija se u igrama 2020. manifestirala na različite načine, ali neki su naslovi bili fokusiraniji na nju od drugih. Vaši glasovi odlučit će koja će igra ponijeti titulu najboljeg akcijskog naslova.

Pojam akcije sveprisutan je u većini žanrova kad su videoigre u pitanju. Do te mjere da je danas teško izdvojiti igru koja je samo akcijska te nema avanturistički ili role-playing segment. No, za potrebe određivanja najbolje akcijske igre naš si je Dabar za ovu kategoriju definirao kriterij da nominacije moraju biti fokusirane na čistu akciju.

Na kraju smo izvukli pet kandidata, od kojih tri svoje bitke vode mačevima, dok preostala dva akciju pokreću laserskom paljbom te šakama. Koji će od njih prevladati po završetku Zlatnog Dabara? Recite nam to svojim glasovima.

Najbolja akcijska igra u 2020. bila je:

 

Osim akcijske igre, najbolje naslove biramo i u drugih deset žanrova. Ako odmah želite glasati u svima onda se zaputite na ovu poveznicu. Želite li pak sami nominirati svoju najbolju igru 2020. godine, to možete učiniti u zasebnom članku.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Strange Man

    24.12.2020 - 12:13

    Ne očekujem da će u akcijskoj igri, posebno u nevaljaloj, biti priče do koje mi je stalo. Ili uopće imati priču, stvarno. To je ono što Hades čini jednom od najboljih i najneobičajnijih igara godine.
    Ovakve igre ne izlaze svaki mjesec ili godinu, za mene najveći favorit u ovoj kategoriji.

  • Mogy

    24.12.2020 - 18:06

    Hades daleko najbolja! 🙂

  • personauser

    26.12.2020 - 12:29

    Hades

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?