HCL.HR

Kolekcija mini igara 1-2 Switch iz nekog razloga dobiva nastavak

Zoran Žalac 08.02.2022.   •   0 komentara


1-2 Switch je kolekcija mini igara koja predstavlja mogućnosti Joy-Cona. U suštini, nešto kao Astro Playroom za PlayStation, samo što će Nintendova igra dobiti nastavak koji vjerojatno nitko nije tražio.

Vlasnici Nintendo Switch konzole možda su se susreli s igrom 1-2 Switch, a za vas koji niste to bi bio ekvivalent Astro Playrooma za Playstation. Točnije, zajednička im je stvar pokazati što sve kontroler može napraviti, a u Nintendovom slučaju su to Joy-coni.

E pa sada postoje neke insajderske informacije da je u tijeku razvoj nastavka te igre. Možda 1-2-3 Switch? Sada se vjerojatno pitate kojeg razloga netko pravi nastavak igre čija je zadaća demonstrirati funkcije kontrolera? Pa odgovor je vrlo očit – zbog novca. Naime, Nintendov 1-2 Switch se do kraja 2019. godine prodao u 3,18 milijuna primjeraka, što nije loš rezultat za brzo sklepanu igru od koje sve vidite za otprilike sat vremena.

Vjerojatno je ekipa iz Nintenda vidjela priliku u toj informaciji da još malo poboljšaju financijsku sliku, a ne zaboravimo ni činjenicu da je Switch prodan u preko 103 milijuna primjeraka, što ga čini najprodavanijom Nintendovom kućnom konzolom pa kada će onda izbaciti nastavak, ako ne sada? Osim toga, Switch se pokazao kao idealna platforma za igre party tipa. Mario Party Superstars tako je prošle godine bio među najprodavanijim igrama za Switch, ali i među najprodavanijim igrama u Europi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?