HCL.HR

Konan postao general – najavljen Conan Unconquered

Stjepan Fikter 09.12.2018.   •   0 komentara


Virtualnu Hyboriu u novom Konan naslovu gledat ćemo iz drugačije perspektivne gdje će poznati heroj mač zamijeniti kartom kako bi pozicionirao vojsku i branio utvrdu.

Conan Unqonquered

Od veterana strateških igara poput Star Wars: Empire at War, Command & Conquer i Grey Goo, iduće godine stiže nova doza taktiziranja koja će biti smještena u svijet Hyborie. U prijevodu, Petroglyph Games radi na Conan Unconquered gdje nećemo poznatog heroja kontrolirati s mačem u ruci, nego se pobrinuti kako utvrda neće pasti u valovima naleta povećeg broja divljaka i drugih nemani.

Kreatori igru opisuju kao sličnu naslovu They Are Billions gdje je primarni cilj što duže odbijati mnogobrojne protivnike i pri tome razvijati utvrdu i vojsku. Sama akcija odvijat će se u realnom vremenu, no za one generale koji vole duže razmisliti o budućim potezima, bit će opcija pauziranja radi izdavanja naredbi i građenja.

Osim što će se morati brinuti o resursima kao što su hrana, zlato, drvo i željezo, moći će se graditi zidovi što je sasvim logično kada je riječ o utvrdi te postavljati različite zamke. Kako svijet Hyborie nije cvijeće i duge, bitke će biti krvave što znači i mnogobrojna trupla na bojištu koja mogu širiti bolesti. Vatra će također biti standardni prirodni protivnik.

Conan Unconquered uz samostalnu kampanju, podržavat će i kooperativni multiplayer za dvoje generala gdje će se sve dijeliti. Osim izgradnje standardne vojske, moći će se otključavati i legendarni heroji, uključujući i samog Konana koje će se moći nadograđivati artefaktima.

Bogovi će također imati svoje mjesto unutar igre, a njihove hramove gradit ćemo na nasumično generiranim mapama gdje ćemo imati prilike pronalaziti različita blaga koja se neće uvijek moći samo tako uzeti. Kada točno igramo Conan Unconquered na PC-ju još nije poznato osim kako bi igra trebala biti dostupna u drugome kvartalu iduće godine ako bude sve po planu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?