HCL.HR

Krajem idućeg mjeseca kreću željeznički radovi u igri Railgrade

Stjepan Fikter 26.08.2022.   •   1 komentara


Oživljavanje posrnule ekonomije uz pomoć vlakova bit će glavni zadatak u konstrukcijskoj strategiji Railgrade i to već od idućeg mjeseca kad igra stiže na peron.

Najavljen još prošle godine, Railgrade sada ima datum izlaska kad stiže na peron Epic Games Storea. Od 29. 9. imat ćemo mogućnost oživiti propalu industriju i razvijati infrastrukturu uz pomoć željeznice i vlakova. Kao što se može zaključiti iz navedenog, riječ je o konstrukcijskoj strategiji u kojoj je potrebno kreirati što efikasniju mrežu opskrbnih lanaca.

Osim postavljanja tračnica i odabira odgovarajućih lokomotiva i vagona koje će vući, morat će se paziti i na produkciju potrebnih materijala. Kontroliranjem proizvodnje sprečavat će se zastoji na pruzi, no isto tako imat ćemo mogućnost razvijanja gradova.

Railgrade će imati kampanju s preko 50 misija, a kako budemo napredovali u industrijskim pothvatima otključavat će se nove stvari. Za dodatnu logističku zabavu imat ćemo prilike i odrađivati sporedne misije, a ekipa koja se voli pohvaliti svojim željezničkim umijećem moći će to raditi uz pomoć photo moda koji će također biti unutar igre.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?