HCL.HR

Kreator Raymana nakon 30 godina rada napušta industriju videoigara

Zoran Žalac 18.09.2020.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Michel Ancel, tvorac igara kao što su Rayman i Beyond Good and Evil, najavio je svoj odlazak iz industrije videoigara nakon 30 godina rada.

Iz Ubisofta odlazi veliki kreativac Michel Ancel, tvorac Raymana i Beyond Good and Evila. Nije to prvi put, ali ovoga puta Ancel ne odlazi samo iz Ubisofta nego u potpunosti napušta industriju videoigara da bi se bavio… zaštitom životinja! Vodit će azil za divlje životinje te educirati ljude o njima.

Na upite što će se dogoditi s Ancelovim igrama koje su u razvoju, on je odgovorio sljedeće:

Mnogi od vas željet će znati što će se dogoditi s Wildom i Beyond Good and Evil 2. Bez brige, ekipe koje rade na igrama već su mjesecima autonomne i ti projekti napreduju jako dobro. Uskoro ćemo vidjeti prelijepe stvari.

Obje spomenute igre u razvoju su jako dugo. Beyond Good and Evil najavljen je još davne 2007., no zapravo je tek 2018. prikazan u obliku konkretne igre. Wild je kao ekskluziva za PlayStation 4 najavljen još 2014. godine, no nakon 2015. zametnuo mu se svaki trag.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Emperor Ghaleon

    18.09.2020 - 15:00

    Svemu kad tad dođe kraj.
    Valjda neće prijeći u vegane. Mislim, vidjeli ste što se dogodilo sa Ellen Page? Da…

  • funky0308

    20.09.2020 - 09:28

    Neka covjeka, ocito voli zivotinje, da se to vidjeti po igrama na kojima je radio, cak i u ovom videu pricao o odrastanju sa zivotinjama i u prirodi..ako je zaradio dovoljno para da se moze povuci – zasto ne bi, pametan covjek. Maknuti se od stresa, jurnjave i deadline-ova i otici u prirodu zivjeti jedan potpuno drugaciji zivot… i ja bi da mogu. BTW, ja sam mislio da Wild nikada nece van jer je toliko puno ideja otislo u FarCry Primal ali ocito nisam u pravu, po njemu igra ipak izlazi i na njoj se radi. Ne mogu reci da me bas nesto posebno zanima ali mozda i ne bude lose.. FarCry Primal iz treceg lica sa par ideja koje nismo vidjeli u FCu.. samo nisam bas siguran da li je to dovoljno za dobru igru .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?