HCL.HR

Kreatori LittleBigPlanet Vite najavili Hunger, surealnu avanturu za PlayStation 4

Stjepan Fikter 24.05.2014.   •   1 komentara


Bizarni i nepredvidivi svijeta The Mawa poslužit će kao mjesto radnje ove surealne avanture koja će se bazirati na stealth i istraživačkim elementima.

Na ovogodišnjoj Nordic Game konferenciji, švedski Tarsier Studios koji stoji iza LittleBigPlanet Vite i Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic, osvojio je oko 67.000 eura za svoj novi IP radnog naziva Hunger, koji će biti download-only naslov za PlayStation 4.

Developeri svoju novu igru opisuju kao 3D avanturu iz trećeg lica s elementima stealtha i istraživanja. Unutar Hungera, kontrolirat ćemo devetogodišnju djevojčicu imena Six koja je odvedena da radi u The Mawu – surealnom podvodnom cateringu koji udovoljava hirovima elite. Kada naša heroina dobije mogućnost da posegne za slobodom, otići će na putovanje kroz bizarni i nepredvidivi svijet The Mawa te dobiti uvid u korumpirano srce moderne sreće.

Ola Holmdahl, izvršni direktor Tarsier Studiosa kaže: “Ovo nije samo veliki glas povjerenja stručne grupe iz Nordic Game programa. Bespovratna sredstva omogućuju nam da istražimo ideju oko koje smo veoma strastveni. Hunger ima fantastičan potencijal i naš je posao iskoristiti dano obećanje da ga pretvorimo u odlično iskustvo.”

Budući da se radi samo o konceptu, na službenoj stranici možete pogledati konceptualne crteže koji pomalo podsjećaju na Botaniculu.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?