HCL.HR

Lara Croft prodala se Coca-Coli

Zoran Žalac 18.08.2018.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Izdavačka kuća Square Enix i tvrtka Coca-Cola udružit će snage u promociji nove Tomb Raider igre.

Marketinške kampanje za videoigre katkad znaju biti maštovite, katkad promašene. Mi ih većinom ne vidimo toliko jer se kod nas još uvijek ne lijepe veliki posteri za nove igre niti se farbaju autobusi i sl. No, igrači u ostatku svijeta svjedoče različitim promotivnim strategijama, a u Americi će jednu takvu za Shadow of the Tomb Raider provoditi Square Enix u partnerstvu s tvrtkom Coca-Cola.

Poznati proizvođač gaziranih pića financirat će prikazivanje ekskluzivnog filma o izradi Tomb Raidera. Film će se prikazivati u odabranim kinima diljem SAD-a samo na jedan dan, 12. 09., taman prije izlaska Shadow of the Tomb Raidera. S druge strane, Coca-Cola će prodavati ograničenu količinu svojih napitaka s bocama za kolekcionare.

Nekako sumnjamo da bi Lara, kao žena u top formi, konzumirala šećerom zasićena pića Coca-Cole, no opet – nakon pljačkanja grobnica u vrućoj klimi Meksika, osvježenje je osvježenje bez obzira koliko nezdravo bilo.

Komentari (6)

  • IvanHR

    18.08.2018 - 13:34

    Ma po slici mora da je to Coca Cola Zero 🙂

  • Eldar Tutnić

    18.08.2018 - 20:37

    Ko će dočekati 🙁 Znate li hoće li ovo izdanje biti i kod nas na Balkanu dostupno?

    • svraka12_LIX

      @Eldar Tutnić, 19.08.2018 - 16:33

      Moguče, ali ne vjerujem baš.

    • PsiHoGujaR

      @Eldar Tutnić, 19.08.2018 - 18:20

      Koji ce ti k*** to od te kurwe A J :@

  • funky0308

    19.08.2018 - 12:40

    Ako moze Sky Cola, moze i Coca – Cola 😀 . Bas me iznenadilo kada sam vidio Sky Colu kod nas, je da je za film reklama ali svejedno je rijetkost vidjeti tako nesto. (Justice League) Meni je zapravo super cudno da gejming industija nije popustila i u video igre nagurala milijarde reklama. Da se ne reklamiraju proizvodjaci svega i svacega, u FIFAi je podloga izvrsna, u cut sceni CODa da na stolu stoji kakvo pivo ili nesto slicno, kutija od pizze… da me netko ne shvati krivo, to je posljednje sto bih zelio vidjeti u igrama ali da mi je cudno da ih nema, cudno mi je. Jasno je da kojekakve zakonske regulative ne bi dozvolile neke reklame u igrama ali kako se neke stvati provuku kroz film, mogu se provuci i kroz video igre. Pokusao sam izvuci nesto s YouTubea, da demantiram sam sebe ali nisam uspio pronaci.

  • IgorM

    20.08.2018 - 20:37

    Neka je…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?