HCL.HR

Zaigrajte i ovog vikenda League of Legends na našem novom online turniru

Dona Šeruga 23.06.2016.   •   0 komentara   •   Esport


Još se stignete prijaviti za naš novi ESL LoL Adria Open kup koji se igra online ove subote, a ako ne planirate zaigrati navratite na naš ESL Twitch kanal u 16 sati pogledati akciju na live streamu.

esl-adria-open-LOL4

Došlo nam je ljeto, vrućine teške, ali LoL se ne prestaje igrati. Naš prošlotjedni, 52. po redu, LoL Adria Open je sada iza nas, a poslužio nam je nekoliko zanimljivim mečeva. Još jednom pobjednici su bili Genijalni starci koji se vraćaju iz turnira u turnir osvajajući titule najboljih i skupljajući vrijedne RP nagrade.

Škola je gotova, matura i ispiti su u tijeku, ali ukoliko imate vremena ove subote od 14 sati odigrajte sa svojim timom naš 53. LoL Adria Open koji je ujedno i zadnja prilika za ulazak u veliko mjesečno finale 6. mjeseca.

Prijave su otvorene do početka kupa odnosno do subote 25. lipnja do 14 sati. Za prijavu samo kliknite ovdje i pratite ‘Sign up’ upute s desne strane. A kako bi vam osigurali RP nagrade također se sa igračima iz svog teama prijavite i na službenu Riotovu stranicu turnira.

Stream turnira kao i uvijek moći ćete pratiti na našem ESL Twitch.tv kanalu pa ukoliko ne igrate pridružite nam se uz najuzbudljivije mečeve dana od 16 sati s našim komentatorom Sa1nom.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?