HCL.HR

Legends of Runeterra izlazi iz beta verzije na kraju četvrtog mjeseca

Lovro Maroševac 07.04.2020.   •   0 komentara


Kompetitivna kartaška igra tvoraca League of Legendsa s oba oka ugledat će svjetlo dana tik pred Praznik rada, a još je k tome – besplatna.

Riot Games je potkraj prošle godine najavio čak sedam novih vlastitih naslova te potvrdio dolazak League of Legendsa na mobitele i konzole. Među svim tim najavljenim igrama na popisu se našlo ime legendi iz svijeta Runeterre – Legends of Runeterra. Iz Riota se žele okušati u gotovo svim žanrovima videoigara, stoga je spomenuti naslov pao u onaj kartaški.

Legends of Runeterra je kompetitivna kartaška igra, čija je formula dobro poznata svima koji su se okušali u ovom žanru. Tvorci LoL-a “uzeli” su najbolje dijelove mnogih sličnih videoigara i popravili ono što u istima ne valja kako bi dobili ultimativnu igru virtualnog kartanja. Igranje kartama dostupno je u otvorenoj beta verziji od 24. 1. i ostat će tako do 30. 4., kada izlazi puna inačica Legends of Runeterre.

Sva dobivena statistika kroz betu bit će prenesena u puno izdanje igre. Omogućen je cross-play, što znači da će igrači na računalima moći igrati protiv onih na mobitelima. Riot će tijekom izlaska pune verzije ubaciti 120 svježih setova karata. Uskoro se očekuje najava dolazaka novih špilova i heroja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?