HCL.HR

LEGO City Undercover ima ogroman grad i jedan potpuno novi trailer

Igor Belan 23.01.2013.   •   7 komentara


Novi trailer za sve interesantniji LEGO City Undercover ili LEGO GTA kako ga nekad zovemo, pokazuje ogromni grad i raznolikost vozila (i životinja) na raspolaganju igrača.

“Trebalo bi vam 10 minuta samo da napravite krug oko grada. A to čak i ne uključuje istraživanje svih popratnih cesti i drugih regija. Ne samo da možete istražiti grad na razini ceste već se možete i popeti na krovove gdje postoji cijelo brdo novih gameplay mogućnosti”, rekao je ovo Loz Doyle, producent Wii U ekskluzivne sandbox akcijske avanture LEGO City Undercover.

Već smo čuli da će ovo biti ogromna igra, ali Doyle nam je ovom izjavom za ONM pomogao dočarati koliko će igrin grad, koji je dizajnom mješavina New Yorka i San Francisca, zapravo biti velik.

Nintendo je upravo izbacio i novi trailer za igru na svom YouTube kanalu, a osim što opet demonstrira njen smisao za humor, pokazuje i tu raznolikost gameplaya i lokacija u velikom LEGO gradu. Igrin protagonist je inače policajac Chase McCain koji će kroz trajanje igre obući raznolike odore koje će mu dati posebne mogućnosti. Kao što ovaj trailer zorno prikazuje, Chase će moći voziti razna vozila poput automobila, helikoptera i brodova, a čak će moći zajahati i razne životinje. I ne mislimo samo na konje. Pogledajte trailer.

LEGO City Undercover u Europu izlazi u prvom kvartalu ove godine ekskluzivno za Wii U. Točan datum izlaska nije poznat, ali znamo da će doći 18. ožujka u Ameriku. Možda datum za Europu saznamo upravo danas u 15 sati, kada kreće još jedan Nintendo Direct o Wii U igrama.

UPDATE: Nintendo je na najavljenom Nintendo Directu otkrio datum izlaska ove igre u Europi – 28. ožujka postajemo Chase McCain.

Za rasprave o Wii U konzoli provjerite naš Wii U podforum.

Komentari (7)

  • RaZiii

    23.01.2013 - 14:51

    Ja mislim da svaka igrica obiljezi novo doba za odredenu vrstu igre npr. Guild wars 2 za MMORPG pa mislim da ce ova obiljezit za LEGO igre…

  • Zael

    23.01.2013 - 17:28

    raniji gameplayi su pokazali kako igra treba još puno puno polisha. nadam se da su je skockali za release

    • Ementaler

      @Zael, 23.01.2013 - 20:42

      Polisha kažeš? Što ti se nije svidjelo? Meni je sve izgledalo više-manje okej.

    • Zael

      @Zael, 23.01.2013 - 23:14

      evo video na koji se referiram http://www.youtube.com/watch?v=RlZ-vxCfWVg
      ne znam, čudna su mi poskakivanja auta u voznji, na momente "propadanje" u asfalt (1:23) a na momente lebdjenje iznad asfalta sa nikakvim dojmom da auto zapravo klizi po cesti. ugl nekakvi glitchevi. na 0:42 igrač je prisiljen izać iz auta što mi se nimalo ne sviđa. animacije općenito nekako nedorađene (kada policajac skače na lopova ili kad se razbijene kockice razlete i jednostavno zalijepe za pod). ljudi zaglavljeni u autima (1:47) i zidovima… uglavnom detalji… pogledaj cijeli video
      meni se ne sviđa šta je ova igra povukla od starijih lego igara ovo sakupljanje ovih bijelih i žutih kockica po mapi koje nemaju nimalo teksture i izgledaju preružno i žao mi je što nisu našli neku zamjenu… uvijek mi je bilo besmisleno sakupljat te random komadiće

  • manjamax

    23.01.2013 - 20:38

    hahahahha skockali hhahahahha

  • sajo

    23.01.2013 - 22:09

    na #0.55 se nalazi zgrada slična onoj iz Vice Citya

  • Zael

    @Mc Nane Uvijek u fazonu, 23.01.2013 - 22:57

    pun intended 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?