HCL.HR

Levitation mod za Half-Life: Alyx izgleda odlično, kao neki službeni DLC

Stjepan Fikter 04.04.2022.   •   3 komentara


Uz pomoć impresivnog trailera, Levitation modifikacija za Half-Life: Alyx mogao bi neupućene prevariti da pomisle kako je u pitanju Valveov proizvod.

Otkako su postali dostupni modifikacijski alati za Half-Life: Alyx, ekipa je počela raditi i izbacivati zanimljive stvari. Tako smo prošlog mjeseca tipkali o Return to Rapture modu koji spaja Half-Life i BioShock, a sada imamo prilike vidjeti kako će izgledati mod zvan Levitation.

Naime, Half-Life: Alyx Levitation predstavit će nam potpuno novu kampanju koja će nas odvesti u istraživanje lebdeće zgrade u Combine Sector X. Tako ćemo slijediti trag pobunjenika Maye i Barryja koji su nestali na navedenoj lokaciji, a cijelo iskustvo bi trebalo trajati oko četiri do pet sati.

Levitation modifikacija bit će besplatna za sve vlasnike igre i one koji imaju odgovarajući VR uređaj, a trebali bi je zaigrati u trećem kvartalu ove godine. Trailer uz koji je predstavljen ovaj uradak izgleda poprilično impresivno pa će biti zanimljivo vidjeti što će nas na kraju sve dočekati. Hint: pojavljuje se i G-Man.

Komentari (3)

  • Stitrek

    04.04.2022 - 20:20

    Bilo bi interesantno vidjeti port ili mod ove igre u klasicnom first person modu, vjerovatno je moguce sa strane modera, jer dosta klasicnih igara je modano u VR.

    • Stjepan Fikter

      @Stitrek, 04.04.2022 - 20:26

      Bilo se je radilo na jednom, ali ne znam jel završen.

    • Stitrek

      @Stjepan Fikter, 04.04.2022 - 21:02

      Da, evo bas gledam po YT, uglavnom modder iz Argentine, naveo je da je projekt i dalje aktivan ali ce trebati vremena👍

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?