HCL.HR

Little Devil Inside uspješno financiran

Zoran Žalac 23.05.2015.   •   0 komentara


Iako nije izazvao oduševljenje kod šireg kruga publike, obećavajuća akcijska avantura Little Devil Inside uspjela je prikupiti tražena financijska sredstva u Kickstarter kampanji.

Prije nekih mjesec i pol, gotovo niotkud, pojavila se simpatična akcijska avantura Little Devil Inside koju smo po stilu i atmosferi proglasili multiplatformskom Zeldom, odnosno onime što bi tome moglo biti najbliže. S obzirom da je riječ o igri nezavisne produkcije, za nju smo saznali kroz kampanju na Kickstarteru gdje se za nju potraživalo 250 tisuća australskih dolara, što je relativno malen budžet za današnje pojmove.

Međutim, mjesec dana kasnije pokazalo se kako publika nije naročito zagrijana za ovu obećavajuću igru. Činilo se kako će Little Devil Inside doći blizu ostvarenju svog cilja, ali da bi mu moglo faliti još malo da ga zaista ostvari. Ipak, u završnom tjednu i to je uspješno razriješeno – igra je financirana za gotovo sve platforme (PC, XB1, PS4), dok je u ovome trenutku upitna samo verzija za Wii U.

Kako god kampanja završila, radosna je vijest da je specifičnost ovakve igre prepoznata barem do te mjere da ju se i ostvari.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?