HCL.HR

Little Nightmares prodao se u milijun primjeraka

Pero Mlinar 16.08.2018.   •   0 komentara


Little Nightmares, naslov proizvođača Tarsier Studios u kojemu noćne more postaju stvarnost, ovih je dana premašio granicu od milijun prodanih primjeraka.

Little Nightmares, hvaljena horor mozgalica izašla krajem četvrtog mjeseca ovih dana dosegla je broj od milijun prodanih primjeraka. Naslov proizvođača Tarsier Studios posebno se istaknuo svojom tjeskobnom atmosferom na tragu Limba i Insidea dok je pripovjedao priču o djevojčici pod imenom Six koja bježi iz sablažnjive strukture koja plovi morem.

Igra je skupila brojne nominacije i dobre ocjene te je u petom mjesecu ove godine dobila i verziju za Nintendo Switch. Prodajnim rezultatima pohvalio se je izvršni direktor Andreas Johnsson koji je izjavio:

Vrlo smo ponosni što se prva u potpunosti naša igra prodala toliko dobro i premašila naša očekivanja. Little Nightmares ipak pripada u indie zonu i zbilja je prekrasno da je našu igru odigralo milijun igrača. Činjenica da smo ovom igrom stvorili potpuno naš svijet te da se ona toliko dobro prodala dokaz je da je novi smjer koji smo izabrali za studio bio ispravan.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?