HCL.HR

Otvorene prijave za LoL Adria Open #55

Dona Šeruga 07.07.2016.   •   0 komentara


Naš novi LoL turnir, drugi ovog mjeseca, igra se ove subote i spreman je za vaše prijave. Večeras se uključite na live stream i popratite veliko finale LoL Adria Open turnira za 6. mjesec!

esl-adria-open-LOL1

Početak je sedmog mjeseca, a mi smo spremni za naš drugi LoL Adria Open ovog mjeseca. Prijavite svoj tim i igrajte ove subote od 14 sati, na svom laptopu ili računalu, na plaži, na terasi, u igraoni, ili doma!

Prošle subote na LoL Adria Openu bilo je prijavljeno čak 26 timova, a do finala su došli x25 esports i TutiFruti koji su se prvi kvalificirali u mjesečno finale 7. mjeseca. Prijavom na jedan od LoL Adria Open turnira u 7. mjesecu imate šanse biti jedan od ostalih šest timova koji će se natjecati u zadnjem mjesečnom finalu ovog ljeta. Zato požurite, složite tim, ulogirajte se na ESL, prijavite se na event za nagrade i vidimo se na turniru u subotu u 14 sati.

LINK #1: Prijava za turnir
LINK #2: Prijava za RP

Kao i svaki vikend, ovaj LoL Adria Open turnir će biti popraćen live streamom Miloša “Sa1ne” Sainovića na našem ESL Adria Twitch kanalu s početkom od otprilike 16 sati. Također, ako vas zanima koji su bili najbolji timovi u lipnju, pratite mjesečno finale večeras (7.7.2016.) od 20 sati na Twitch kanalu Sa1ne.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?