HCL.HR

LoL by Acer turnir ovog vikenda: zadnja prilika za osvojiti vrijednu Acer Predator opremu!

Filip Marić 25.05.2016.   •   0 komentara


Prijavite se na vrijeme, ovog vikenda igra se naš zadnji LoL by Acer turnir ovog mjeseca koji vas može odvesti u finale gdje se dijele vrijedne Acer Predator nagrade.

acer-predator-lol-kupovi

Prošle subote na našem LoL by Acer turniru smo mogli svjedočiti kako se upornost itekako isplati. Nova ekipa x25 eSports iz Srbije, koja je do sada nekoliko puta neuspješno igrala u finalima naših kupova, je uspjela osvojiti njihov prvi LoL by Acer turnir. Čestitamo!

Prijave na zadnji kvalifikacijski kup

U nadolazećem vikendu, točnije u subotu u 14 sati, pružamo zadnju priliku svim timovima iz Adria regije koji nisu do sada igrali na našim tjednim kvalifikacijskim LoL by Acer turnirima da ugrabe svoje mjesto na mjesečnom finalu. Acer je osigurao pet vrijednih Acer Predator Gaming Headseta za najbolju ekipu mjesečnog finala.

Uvjeti za prijavu su minimalni: okupite tim s igračima iz Adria regije, registrirajte se na stranicama ESL-a i Riot eventa i natjecanje može početi. Samo pratite linkove ispod.

LINK: ESL prijava

LINK: Riot events prijava

Prijenos turnira

I ove subote LoL by Acer moći ćete pratiti uživo na našem twitch.tv/ESL_Adria kanalu od 16 sati, a prijenos i komentiranje mečeva za vas će opet odraditi Miloš “Sa1na” Sainović.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?