HCL.HR

Lost Ark u sklopu velikog ažuriranja za četvrti mjesec dobio i Battle Pass

Dominik Vadas 22.04.2022.   •   3 komentara


Amazon Games je u nedavnoj objavi na službenoj stranici potvrdio da će takozvani Ark Pass biti uključen u ovaj akcijski RPG kao dio ažuriranja za četvrti mjesec.

Lost Ark upravo je dobio veliko ažuriranje za četvrti mjesec. Najveću novost predstavlja Battle Pass opcija. Uz Battle Pass, ažuriranje nam je donijelo brojne optimizacije, novu regiju i jednu dodatnu klasu.

Treba naglasiti kako Battle Pass u Lost Arku funkcionira isto kao u igrama poput Fortnitea ili Call of Dutyja: igrači će napredovati kroz razine za različite nagrade koje će dobivati tako što će aktivno igrati ili pak ispunjavati određene zadatke.

Regular Ark Pass u potpunosti je besplatan te igraču nudi brojne nagrade kroz 30 levela poput mounta ili Pirate Coinsa. Druge dvije nadogradnje naplaćivat će se dodatno. Za aktivaciju Premium Ark Pass opcije morat ćete odvojiti 1500 Royal Crystala, a u njoj možete očekivati Vertus ljubimca, dragulje i slično. Super Premium Ark koštat će 3000 Royal Crystala, a uključivat će sve gore navedene nagrade plus chest za vašu Noble Banquet kolekciju, odgovarajuću pozadinu i legendarne rapport chestove.

Druga najveća novost je dolazak Glaiviera – nove igrive klase. Glaivier je napredna Martial Artist klasa, a posebna je po tome što prilikom borbe koristi kratko koplje u takozvanom Furry Stance položaju, dok će u Focus položaju baratati glaiveom.

Dakako, igrači su dobili i novu regiju. South Vern novi je dodatak golemoj mapi igrinog svijeta. South Vern predstavlja drugi Tier 3 kontitent u igri, stoga će od vas zahtijevati visok item level od 1340. South Vern donosi nam nove zadatke, likove i priču koja se vrti oko kraljice Ealyn i viteza Avelea.

Naravno, ažuriranje nam je donijelo i brojne manje promjene poput poboljšane optimizacije, rješavanja bugova i podešavanja Lost Ark Storea. Ukoliko vas zanima, sve detaljnije informacije možete pronaći na službenoj stranici igre.

Podsjetimo, otkako se Lost Ark pojavio na Zapadu u drugom mjesecu 2022., postao je drugi najaktivniji naslov u povijesti Steama.

Komentari (3)

  • vragec25cro

    22.04.2022 - 11:53

    Volim mmorpg žanr i najvise se preko njega navukao na gejming,ali nekako zadnjih par godina niti jedan mmorpg da odigram ili posvetim vise od 10h.

    • Grimmzard

      @vragec25cro, 23.04.2022 - 09:40

      Bjez od ovog full pw……..

    • Grimmzard

      @Grimmzard, 23.04.2022 - 09:41

      2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?