HCL.HR

Lovecraftovski The Sinking City mogao bi dobiti odgodu izlaska

Pero Mlinar 26.02.2019.   •   0 komentara


Naslov kojemu se vjerojatno veseli podosta velik broj ljubitelja Lovecrafta mogao bi, ako se glasine pokažu točnima, biti odgođen na neko vrijeme.

Proizvođači prošlogodišnjeg Call of Cthulhua nisu ispunili očekivanja fanova Lovecraftovog univerzuma pa su se oči velikog dijela te populacije vrlo brzo zagledale u smjeru igre The Sinking City. Taj se naslov nominalno detektivske tematike, vremenski smješten u 1920-e, na tržištu trebao pojaviti 21. 3. ove godine.

Kako stvari stoje, trebao je, ali vjerojatno neće. Barem ako do tog zaključka smijemo doći na temelju informacija dostupnih na različitim platformama koje će tu igru prodavati jednom kad ona izađe. Iako se sami tvorci i izdavači zasad tako nisu izjasnili, na Amazonu trenutno stoji da igra izlazi 31. 5., dok je sa Steama, recimo, potpuno maknut konkretni datum izlaska.

Gotovo je posve sigurno da se ne radi o nekoj dvostrukoj grešci, nego da tvorci igre doista razmišljaju o odgodi. Ako se informacije na Amazonu pokažu točnima, to na sreću neće biti veliko pomicanje izlaska. No, vrijedi pričekati. Tako dugo dok ne bude službene obavijesti (o kojoj ćemo vas obavijestiti), tretirajte ovu vijest kao prijenos glasina.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?