HCL.HR

Magija se ponovno budi, SpellForce: Conquest of Eo ima datum izlaska

Stjepan Fikter 23.01.2023.   •   3 komentara


Već početkom idućeg mjeseca moći ćemo prebaciti kapuljaču preko glave i početi prakticirati magiju kad strategija SpellForce: Conquest of Eo postane dostupan za igranje.

SpellForce serijal uskoro će postati bogatiji za novu igru. Nakon trećeg dijela kojeg smo prvi puta zaigrali 2017. godine, novi nastavak je praktički iza ugla. Tako ćemo od 3. 2.SpellForce: Conquest of Eo još jednom pohoditi Eo i taktizirati u bitkama koristeći magiju kao i šarolike vojne trupe.

Kao i većina fantasy zemalja, Eo će također skrivati različite opasnosti u našoj potrazi za artefaktima, sastojcima i drugim bogatstvima. Osim toga, mi nećemo biti jedini čarobnjak u zemlji koji ima želju za širenjem carstva. U ostvarenju tog cilja pokušat će nas spriječiti vojske neprijateljskih magova kao i druga bića koja obitavaju u ovoj zemlji.

Prije nego izađemo iz vlastitog tornja u pohode, bit će potrebno odabrati kojom vrstom magije ćemo se baviti. Kao Necromancer moći ćemo dizati mrtve. Ako odlučimo biti Alchemist, miješat ćemo šarolike napitke i eksplozivne bočice. Na kraju, možemo stvarati glifove i magičnu opremu kao Artificer.

U tornju imat ćemo interaktivni grimorij za otkrivanje novih tajni i magija, no imat ćemo i pomoć u obliku heroja te drugih pomagača koje možemo pridobiti na našu stranu. Spominje se i preko 600 različitih avantura koje će se odvijati na proceduralno generiranim mapama.

 

Komentari (3)

  • Monster Tamer

    23.01.2023 - 20:54

    Odlično, igrat će se ali kasnije jer trenutno igram Master of Magic Remake i Digimon Story Lost Evolution koji je nakon 13 godina konačno preveden na engleski a za mjesec dana mi izlazi Digimon World Next Order za PC.

    • SanKa

      @Monster Tamer, 24.01.2023 - 09:17

      hvala kaj si nam javio lol 😀

  • YoyoOyOy

    24.01.2023 - 08:00

    Ja ne znam zašto ne bi dotjerali SF1, bez ikakvih promjena gameplaya, samo da budu bolje teksture. SF1 je bila prva prava igra koju sam igrao na prvom PCu kojeg sam imao. I ostala mi je jedna od najboljih PC igara uopće do danas. Povremeno opet odigram ali ako naprave remaster i da bude za Xbox (i da ima miš + tipkovnica podršku) to kupujemi za 100€. Jer sam normalno pirstizirao i želio bi se malo odužiti za tu igretinu. Normalno, original igra plus svi DLCovi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?